سرپرستار بیمارستان كامكار:

كسی اشك های پرستاران بیماران كرونا را ندید

كسی اشك های پرستاران بیماران كرونا را ندید به گزارش بیمارستان دی قم سرپرستار بیمارستان كامكارگفت: بعضی از همكاران به قدری درگیر بیماران می شدند كه برای آنها اشك می ریختند كه همین مسئله سبب افسردگی، مشكلات روحی و پرخاشگری شده بود همین طور تلفات و فشاركاری زیاد یك حس ناامیدی و مفیدنبودن به جهت ثمرسازنبودن اقدامات به وجود آورده بود.

سیدمحسن رضوی راد سرپرستار بیمارستان کامکار(مرکز اصلی مراقبت مقابله درمانی کرونا دراستان قم) درگفت وگو با ایسناعنوان کرد: فشار ناشی از پیک بیماری، مراجعات زیاد بیماران بدحال و ناشناخته بودن بیماری ازمهمترین مشکلات اخیر پرستاران بویژه پرستاربیمارستان کامکار که مرکزعفونی و کرونا اعلام شد، است.
وی با اعلان اینکه لزوم رعایت برخی ایتم ها فشار روانی و سختی مضاعفی را به کادرپرستاری تحمیل کرده است، افزود: شیوع بیماریهای واگیردارکه نیازمند درگیری ذهنی بیشتر و رعایت برخی نکات مانند پوشیدن لباس های مخصوص است سختی کار را دو چندان می کند.
وی با تاکید براینکه نبود پرتکل درمانی مشخص نیز ازعوامل سختی زا کار است، اظهار نمود: نداشتن دانش مشخص درباره درمان بیماری، و کم بود نیروی پرستاری آموزش دیده به وضوح در این ایام قابل مشاهده بود.
رضوی راد اشاره کرد: فشارناشی از این مشکلات سبب می شود که همکاران ما در تعامل با افراد خانواده و اجتماع با مشکل مواجه شوند، بخصوص شرایط مالی نامناسب فشار روحی، روانی و استرس مضاعفی را منتقل کرد و و اثر این فشارها کاملا در کار مشخص بوده و کارکرد همکاران را تحت تاثیر قرار می داد.
وی بابیان اینکه بیمار کرونائی تا اخرین لحظات هوشیار بوده و حالت ارتباطی دارد و زمانیکه این بیمار فوت می کند برای یک پرستارکه درگیر مراقبت از بیماربوده، بسیاراذیت کننده است، اشاره کرد: بعضی از همکاران به قدری درگیر بیماران می شدند که برای آنها اشک می ریختند که همین مسئله سبب افسردگی، مشکلات روحی و پرخاشگری شده بود همین طور تلفات و فشارکاری زیاد یک حس ناامیدی و مفیدنبودن به جهت ثمرسازنبودن اقدامات به وجود آورده بود.
وی با اشاره براینکه طولانی ترشدن تنش های عصبی موجب فرسودگی می شود، بیان کرد: قرار گرفتن درمحیط های استرس زا جدا از مشکلات روحی، در طولانی مدت سبب ایجاد مشکلات جسمی مانند مشکلات قلب، دیابت و.. می شودو این ها از مشکلاتی شغل پرستاری است که دیده نمی گردد.
وی با اعلان اینکه متاسفانه پیش بینی ها درباره مدت کرونا غلط از آب درآمد واین یک حس شکست را به آدم منتقل می کند، اضافه کرد: پرستاری شغل سخت و پر استرسی است؛ برای اینکه وظیفه مراقبت از بیماری را داریم که عزیز یک خانواده است و کوچکترین خطایی جان بیمار را به خطر می اندارد.
این پرستار با تاکید براینکه اگر پرستاران احساس کنند که مسئولین درکنارشان هستند موجب تقویت روحیه شان می شود، افزود: تامین کادر مورد نیاز برمبنای قانون، مطالبات گذشته مانند قانون تعرفه گذاری پرستاران، تصریح در پرداخت ها و... از خواسته های پرستاران است.
وی با اشاره براینکه جامعه پرستاری احساس می کند که قدر پرستارها دانسته نشده وفشار کاری زیاد، عدم جایگاه اجتماعی مناسب و نداشتن درآمدکافی این احساس سرخوردگی راتشدید کرده است، عنوان کرد: بیشتر پرستار مجبور هستند که دو شیفت کار کنند و این مشکلات در خانم ها دوچندان است؛ برای اینکه با داشتن فرزندان کوچک مجبورهستند از خانواده دور باشند در حالی که درامدی نیز ندارند ومسئولین می توانند حداقل در طولانی مدت برای این مشکلات برنامه ریزی کنند.

1399/09/06
تگهای خبر: آموزش , استرس , بیمارستان , بیماری