علت خواب رفتن انگشتان دست، راه های درمان بیماری تونل مچ دستی

علت خواب رفتن انگشتان دست، راه های درمان بیماری تونل مچ دستی بیمارستان دی: یك متخصص طب فیزیكی و توانبخشی اظهار داشت: خواب رفتگی انگشتان دست هنگام استفاده از تلفن یا انجام كارهای دستی یا در موارد شدیدتر در زمان خواب، علائم بیماری تونل مچ دستی است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكتر حبیب مفخم، متخصص طب فیزیكی و توانبخشی در مورد خواب رفتگی انگشتان دست، اظهار داشت: خواب رفتگی انگشتان دست بخصوص هنگام استفاده از تلفن یا انجام كارهای دستی یا در موارد شدیدتر در زمان خواب، به خصوص اگر منجر به بیدار شدن از خواب و تسكین آن با تكان دادن و حركت هایی در ناحیه مچ دست شود ما را به یاد یك بیماری به نام بیماری تونل مچ دستی می اندازد. وی در مورد سندرم تونل كارپال ادامه داد: این بیماری كه اصطلاحا به آن CTS می گوییم به دلیل تحت فشار قرار گرفتن عصبی به اسم عصب مدین بروز می یابد كه انگشت های شست، نشانه، بلند یا وسطی و نیمی از انگشت حلقه كه به سمت انگشت بلند دست است را عصب دهی می كند. این متخصص طب فیزیكی و توانبخشی تصریح كرد: فشار روی این عصب در ناحیه مچ دست سبب خواب رفتگی در انگشت ها بخصوص در زمان خواب می گردد. وی در مورد چگونگی تشخیص و درمان این بیماری اظهار داشت: تشخیص این مشكل با استفاده از بررسی نوار عصب و عضله است. درمان های بسیار مناسبی برای این مشكل وجود دارد؛ استفاده از روش های فیزیوتراپی یا مچ بند در زمان خواب و بیداری و تزریق كورتكلستروئیدها در كنار عصب سبب خواهد شد التهاب و افزایش فشار در ناحیه تونل مچ دستی كاهش یابد و به بهبود علائم منجر شود. مفخم در آخر اظهارداشت: در نهایت اگر این مشكل با این روش ها كاهش پیدا نكند احیانا به عمل جراحی نیاز است كه شكاف مختصر و كوچكی در ناحیه مچ دست تولید می گردد تا عصب از فشار رها شده و علائم بهبودی پیدا می كند.

1396/09/29
تگهای خبر: بیماری , درمان , متخصص