یك متخصص عفونی؛

80 درصد سی تی اسكن های كرونا بی مورد است

80 درصد سی تی اسكن های كرونا بی مورد است یك متخصص عفونی، نسبت به انجام سی تی اسكن های غیر ضروری در روزهای كرونا اخطار داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، شروین شکوهی، روز چهارشنبه در ارتباط زنده اینستاگرامی به وضعیت بیماری کرونا در کشور اشاره نمود و اضافه کرد: ۸۰ درصد سی تی اسکن هایی که در دوران کرونا انجام می شود، هیچ الزامی ندارد. وی با انتقاد از انجام بی رویه و بی ضابطه سی تی اسکن، اظهار داشت: انجام سی تی اسکن های غیر ضروری به ضرر بیمار است. شکوهی افزود: بالای ۵۰ درصد سی تی اسکن هایی که در تهران انجام می شود، بدون علت است و نیازی به انجام آنها نیست. عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با عنوان این مطلب که ۳۰ درصد افراد بدون علامت به کرونا مبتلا می شوند، اظهار داشت: امکان دارد خیلی افراد مبتلا شده باشند، اما هیچ علامتی نداشته اند. رئیس بخش عفونی بیمارستان لقمان، ضمن اشاره به علایم شایع کرونا که درگیری ریه و علایم گوارشی است، اضافه کرد: با زیاد شدن تعداد بیماران، شاهد بروز علایم خیلی نادر کرونا هم هستیم.

1399/09/07
تگهای خبر: بیمارستان , بیماری , پزشك , پزشكی