انتصاب وزیر واكسن برای نظارت بر بزرگترین برنامه واكسیناسیون انگلیس

انتصاب وزیر واكسن برای نظارت بر بزرگترین برنامه واكسیناسیون انگلیس بیمارستان دی: دولت انگلیس از انتصاب وزیر واكسن بمنظور نظارت بر روند واكسیناسیون بیماری كووید-19 آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دولت انگلیس در حالی از انتصاب وزیر واکسن کروناویروس آگاهی داده که این کشور در حال آماده شدن برای واکسیناسیون میلیون ها نفر در مقابل بیماری کووید-۱۹ است و به احتمال زیاد این برنامه طی روزهای آینده شروع می شود.
«بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس اظهار داشت: «ندیم زهاوی» بر بزرگترین برنامه واکسیناسیون این کشور در مدت چند دهه نظارت خواهد داشت.
هم اکنون دو واکسن که یکی از آنها تولید شرکت فایزر (Pfizer) و بیون تک (BioNTech) است و دیگری توسط پژوهشگران دانشگاه آکسفورد و آسترازنکا (AstraZeneca) تولید شده بمنظور بررسی ایمنی و اثربخشی مورد ارزیابی قرار دارند.
روزنامه گاردین در گزارشی به نقل از منابع بیمارستانی اعلام نموده در صورت تایید واکسن می توان نخستین دوزهای واکسن فایزر را در هفته نخست ماه دسامبر تزریق کرد.
انگلیس اعلام نموده است: کادر درمان و ساکنان خانه های سالمندان نخستین افرادی هستند که در مقابل بیماری کووید-۱۹ واکسینه می شوند و سپس افراد سالمند و مسن در اولویت قرار دارند.
به گزارش ژاپن تودی، انگلیس سفارش خرید ۴۰ میلیون دوز واکسن فایزر/بیون تک که ۲۰ میلیون نفر را تامین می کند و ۱۰۰ میلیون دوز واکسن آکسفورد/آسترازنکا را داده است.

1399/09/09
تگهای خبر: بیمارستان , بیماری , درمان