یافته جدید محققان؛

تاثیر داروی آیورمكتین در بهبود بیماران كووید ۱۹

تاثیر داروی آیورمكتین در بهبود بیماران كووید ۱۹ بیمارستان دی: نتایج اخیر نشان میدهد كه داروی ضد شپش آیورمكتین در درمان بیماری كووید19 موثر است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه قزوین یک آزمایش ۴۵ روزه را بر روی ۱۸۰ بیمار کرونائی بستری شده در بیمارستان با شرایط خفیف تا شدید انجام دادند.
یافته ها نشان داد داروی آیورمکتین بعنوان یک داروی کمکی سبب کاهش نرخ مرگ و میر، طول مدت نیاز به اکسیژن مصنوعی، و مدت بستری شدن در بیمارستان در بیماران کرونائی شد.
بهبود سایر پارامترهای بالینی حاکی از آنست که داروی آیورمکتین با حاشیه امن بالا، دارای تاثیر درمانی بالایی بر بیماری کووید ۱۹ است.
با وجود نتایج مثبت حاصل از این دارو، اما از آنجائیکه هنوز بطور رسمی موردتایید سازمان های نظیر سازمان بهداشت جهانی و نهادهای مه سلامت در آمریکا قرار نگرفته است، هنوز در روند درمان این بیماری نقشی ندارد.
محققان بر انجام تحقیقات بیشتر دراین زمینه تاکید دارند.

1399/09/10
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , دارو