معاون درمان وزارت بهداشت:

محدودیت ها توانسته سیكل بیماری كرونا را بشكند

محدودیت ها توانسته سیكل بیماری كرونا را بشكند به گزارش بیمارستان دی معاون درمان وزارت بهداشت، اظهار داشت: محدودیت های اعمال شده توانسته سیكل بیماری كرونا را بشكند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، قاسم جان بابایی، عنوان کرد: هم اکنون، در اغلب استان ها شاهد روند نزولی ابتلاء به بیماری هستیم و طبق انتظارات، تاثیر مداخلات از اواخر هفته دوم آغاز محدودیت ها نمود بیشتری خواهد یافت. وی افزود: محدودیت های اعمال شده، سیکل بیماری را خواهد شکست اما اگر بخواهیم میزان ابتلاء به حداقل ممکن برسد این محدودیت ها و احتیاطات باید در داخل خانواده ها صورت گیرد. معاون درمان وزارت بهداشت، اظهار داشت: افراد سالمند بیشترین گروهی هستند که گرفتار مرگ ناشی از بیماری کرونا می شوند. ریسک مرگ و میر در صورت ابتلاء به بیماری در افراد بالای ۷۰ سال ۱۲ برابر بیشتر از افراد زیر ۴۰ سال است. جان بابایی تصریح کرد: در زمان پیک اعمال محدودیت ها سیکل را خواهد شکست، اما کاهش مرگ و میر، دیرتر نمود خواهد یافت. معاون درمان وزارت بهداشت، با عنوان این مطلب که بار بیماری ارتباط زیادی با رفتار اجتماعی مردم دارد، اضافه کرد: برگزاری مراسم ها، تجمعات، رفت و آمدها و ماندن طولانی مدت در فضای بستری در روند افزایشی و پیک بیماری تأثیرگذار است، اما محدودیت های اعمال شده توانسته سیکل بیماری را بشکند. وی اظهار داشت: باید به دو گروه افراد زیر ۲۰ سال که دارای علایم کمی هستند اما بسیار ناقل هستند و سالمندان بالای ۶۰ سال که گروه پرخطر هستند و بیشترین احتمال مرگ و میر را دارند، توجه جدی نمود. جان بابایی افزود: در افراد با سن بالا علایم بیشتر به صورت تب خفیف، بی حالی، بی اشتهایی و گاهی همراه با کاهش سطح هوشیاری نمود پیدا می کند. اما در افراد میانسال تابلو علایم بیشتر به صورت تب، درد استخوانی، سرفه، تنگی نفس و اختلالات چشایی و بویایی است. وی ادامه داد: یکی از اشکالات، انکار بیماری است. در صورت بروز علایم نخستین احتمال شک به کرونا است. معاون درمان وزارت بهداشت، تصریح کرد: استفاده از ماسک، شستن دست ها و حفظ فاصله اجتماعی احتمال ابتلاء را به شدت کاهش خواهد داد.

1399/09/11
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , درمان , وزارت بهداشت