رئیس دانشگاه علوم پزشكی سمنان خبر داد؛

ساخت بزرگترین اورژانس حوادث كشور و بیمارستان سوختگی در سمنان

ساخت بزرگترین اورژانس حوادث كشور و بیمارستان سوختگی در سمنان به گزارش بیمارستان دی رئیس دانشگاه علوم پزشكی سمنان از ساخت بزرگترین اورژانس حوادث كشور و بیمارستان سوختگی در سمنان آگاهی داد و اظهار داشت: خدمت رسانی به سوانح جاده ای و همین طور زوار رضوی هدف این بیمارستان است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی سمنان، نوید دانایی از آغاز شمارش معکوس بهره برداری از بزرگترین اورژانس حوادث کشور و بیمارستان سوختگی دانشگاه علوم پزشکی سمنان آگاهی داد و بیان کرد: باتوجه به اهمیت زیرساخت های فیزیکی در ارائه خدمات بهینه سلامت در ایام آینده این طرح بزرگ بهره برداری خواهد رسید.
وی اضافه کرد: ایجاد زیرساخت هایی مانند اورژانس حوادث کشور و بیمارستان سوختگی این دانشگاه از سویی منجر به بهبود فضای بیمارستانی و از طرفی دیگر موجب بی نیازی اعزام بیماران و سفر ساکنان به استان های مجاور برای دریافت خدمات درمانی خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان افزود: قرار گرفتن سمنان در راه زوار رضوی نیاز به ایجاد این چنین پروژه ها را دو چندان کرده و امیدواریم با بهره برداری این پروژه ها در راه خدمات بهتر و مناسب تر به هموطنان اقدام و در حوزه سلامت سمنان شاهد انقلابی چشم گیر باشیم.

1399/09/12
تگهای خبر: بیمارستان , پزشك , پزشكی , خدمات