روحانی در پیامی به مناسبت روز جهانی معلولان:

حمایت همه جانبه از افراد دارای معلولیت از اولویت های دولت تدبیر و امید بوده است

حمایت همه جانبه از افراد دارای معلولیت از اولویت های دولت تدبیر و امید بوده است به گزارش بیمارستان دی رئیس جمهور در پیامی به مناسبت سوم دسامبر (سیزدهم آذر ماه)، روز جهانی معلولان با تكیه بر اینكه حمایت همه جانبه از افراد دارای معلولیت و كوشش برای حل مشكلات این عزیزان همواره از اولویت های دولت تدبیر و امید بوده است، عنوان كرد: شكل گیری عزمی ملی در اجرای قوانین در رابطه با معلولان و تقویت جایگاه واقعی این افراد در جامعه، مستلزم ایجاد یك ساختار نظارتی كارآمد است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، متن پیام حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
تاریخ پرافتخار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مملو از اقدامات امیدبخشی است که در حمایت و توانمندسازی اقشار لطمه پذیر خصوصاً افراد دارای معلولیت انجام شده است؛ تلاش هایی که حتی در شدیدترین تنگناهای اقتصادی و اجتماعی نیز تداوم یافته و به ثمر نشسته اند.
امروز که روز جهانی معلولان را گرامی می داریم، فرصت یافته ایم تا چشم دل خویش را بر پیام جهان شمول این روز بگشاییم و دریابیم که در راه توانمندسازی و تلفیق اجتماعی افراد دارای معلولیت و فراگیرسازی خدمات مورد نیاز آنان در کدام نقطه ایستاده ایم؟
حمایت همه جانبه از افراد دارای معلولیت و کوشش برای حل مشکلات این عزیزان همیشه از اولویت های دولت تدبیر و امید بوده است. در همین راستا ابلاغ مصوبه هیات وزیران در امور معلولان و کوشش برای تصویب قانون پشتیبانی از حقوق معلولان، توسعه خدمات رفاهی، آموزشی، توانبخشی و توانمندسازی آنان با تاکید بر ظرفیت های تخصصی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان بهزیستی کشور و سازمان آموزش و پرورش استثنایی، ارتباط مستمر با نخبگان معلول و سازمان بهزیستی کشور و سازمان های غیردولتی فعال در این حوزه و کوشش برای رفع موانع موجود در راه رشد و تعالی این افراد، قسمتی از اقداماتی است که دولت، افتخار انجام آنرا داشته است.
با وجود کوشش های صورت گرفته، شکل گیری عزمی ملی در اجرای قوانین در رابطه با معلولان و تقویت جایگاه واقعی این افراد در جامعه، مستلزم ایجاد یک ساختار نظارتی کارآمد است تا روند اجرای این قوانین در دستگاه های مختلف را پیگیری نماید؛ پس «تشکیل کمیته هماهنگی و نظارت بر اجرای قانون پشتیبانی از حقوق معلولان و کنوانسیون حقوق افراد دارای معلولیت» این امر خطیر را محقق خواهد ساخت. تامین منابع اعتباری و رفع موانع اجرائی قانون پشتیبانی از حقوق معلولان نیز جزء سایر اولویت های مهم دولت می باشد که برغم تنگناهای موجود، کوشش های لازم جهت حل آنها صورت خواهد گرفت.
هم اینک که جامعه ما با آزمون های سرنوشت ساز، از قبیل تحریم های ظالمانه دشمنان و شیوع بیماری کرونا مواجه می باشد، کوشش همه جانبه را برای حفظ آرامش و مودت، به کارگیری ظرفیت های آحاد مردم و همیاری ملی برای بهبود کیفیت زندگی گروه های لطمه پذیر خصوصاً بکارگیری افراد دارای معلولیت، مسئولیتی اخلاقی و اجتماعی است که انتظار می رود همه دستگاهها و سازمان های ذیربط با اهتمام ویژه و بهره گیری از دانش و بینش انسانی و اسلامی خویش بیش از پیش بتوانند در راه آن گام بردارند.
حسن روحانی
رئیس جمهوری اسلامی ایران