كرونا در بروز افسردگی و آلزایمر موثر است؟

كرونا در بروز افسردگی و آلزایمر موثر است؟ به گزارش بیمارستان دی دبیر علمی بخش پایه نهمین کنگره بین المللی علوم اعصاب پایه و بالینی ایران اظهار داشت: ویروس کووید 19 اثرات ناشناخته ای بر روی سیستم عصبی افراد به همراه دارد و مطالعاتی در جهان دراین زمینه شروع شده که بطور مثال این ویروس چقدر می تواند بر روی بروز بیماری هایی مانند افسردگی، کارهای شناختی و آلزایمر تأثیرگذار باشد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دکتر وحید شیبانی - دبیر علمی بخش پایه نهمین کنگره بین المللی علوم اعصاب پایه و بالینی ایران در آستانه برگزاری این کنگره گفت: نهمین کنگره بین المللی علوم اعصاب پایه و بالینی ایران به مدت سه روز به صورت مجازی و وبینار از ۱۹ تا ۲۱ آذرماه سال جاری با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته برگزار می گردد.
وی ادامه داد: در نهمین کنگره بین المللی علوم اعصاب پایه و بالینی ایران هشت سخنران کلیدی از کشورهای آمریکا، استرالیا اروپا و... حضور دارند و سخنرانی های هر کدام حدود یک ساعت به طول می انجامد. همین طور ۱۵ سخنران مدعو برای این کنگره در نظر گرفته شده که هر کدام ۲۵ دقیقه سخنرانی خواهند داشت و ۵ دقیقه آخر برای سوال و جواب اختصاص داده شده است.
دبیرعلمی بخش پایه نهم کنگره بین المللی علوم اعصاب پایه و بالینی ایران با اشاره به اینکه این کنگره دارای ۲۸ پنل تخصصی طی سه روز برگزاری است، اظهار داشت: باتوجه به اثرات جانبی ویروس کووید ۱۹ بر روی سیستم اعصاب، دو پنل تخصصی با ۱۰ سخنران برای این منظور در نظر گرفته شده است.
بنابر اعلام روابط عمومی برگزاری این کنگره، شیبانی بیان داشت: ویروس کووید ۱۹ اثرات ناشناخته بر روی سیستم عصبی به همراه دارد و مطالعاتی در جهان دراین زمینه شروع شده که بطور مثال این ویروس چقدر می تواند بر روی بروز بیماری هایی مانند افسردگی، کارهای شناختی و آلزایمر موثر باشد که این موضوعات در پنل های تخصصی به صورت کامل به آن پرداخته می شود.
وی با اعلان اینکه هم اکنون به سبب تاثیر ویروس کووید ۱۹ بر سیستم تنفسی بیشتر به این مساله پرداخته شده است، اظهار داشت: در آینده ای نزدیک عوارض جانبی این ویروس بر روی سیستم عصبی افراد به صورت کامل مشخص می شود، ولی آنچه تا حالا بررسی و مطرح شده این بوده که این ویروس بطور کامل با اضطراب و اختلالات روحی روانی به وجود آمده در افراد هم راه است.

1399/09/18
تگهای خبر: بیماری , سیستم