وزیر بهداشت اعلام كرد:

افزوده شدن بیشتر از 10 هزار تخت بیمارستانی به مراكز درمانی طی سال جاری

افزوده شدن بیشتر از 10 هزار تخت بیمارستانی به مراكز درمانی طی سال جاری به گزارش بیمارستان دی خراسان جنوبی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: سال جاری و در اوج تحریم و با وجود کرونا بیشتر از ۱۰ هزار تخت بیمارستانی به مجموعه تخت ها افزوده می شود.

سعید نمکی، امروز یکشنبه ۲۳ آذر در مراسم یازدهمین آیین پویش ره سلامت و افتتاح پروژه های درمانی در خراسان جنوبی اظهار نمود: حالا علاوه بر جنگ و تحریم اقتصادی با جنگ رسانه ای همه جانبه ای دشمن مواجه هستیم.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه بعضی از نفوذی های داخلی هم آتش بیار معرکه دشمن بر ضد جمهوری اسلامی ایران هستند، اضافه کرد: حالا دشمنان در اوج ظالمانه ترین تحریم ها از ضعیف ترین و محتاج ترین بیماران ایران، حتی دارو را هم مضایقه می کنند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه ادعای امریکا که در دوران تحریم منع دارو برای بیماران نداریم کذب محض است، بیان نمود: مردم نمی دانند در این زمان چه بر ما در مدیریت بیماری کرونا گذشت، اما باور کنید پس از آنچه که بر امام حسین(ع) و یاران ایشان در کربلا گذشت، بر ملتی نگذشته بود که ایران این دشمنی ها را تجربه کرد، آمریکاییها حتی به بیماران صعب العلاج برای تأمین دارو هم رحم نکردند.

نمکی ضمن اشاره به فعالیتهای پرارزش انجام شده با وجود بیماری، افزود: سال جاری در اوج تحریم و با وجود کرونا بیشتر از ۱۰ هزار تخت بیمارستانی به مجموعه تخت ها افزوده می شود.

وی با اشاره به اینکه امسال صدها مرکز درمانی و خانه بهداشت افتتاح می گردد، اضافه کرد: وجود بیماری کرونا سبب شد تا ما با کمبود دستگاه اکسیژن ساز در سطح کشور مواجه شویم، اما امروز با تلاشی که انجام شده حدود ۲۰۰ اکسیژن ساز به استان های مختلف ارسال شده است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه با تلاشهای صورت گرفته تا یک ماه آینده کمبود دستگاه اکسیژن ساز نخواهیم داشت، خاطرنشان کرد: چند دستگاه اکسیژن ساز هم به خراسان جنوبی ارسال خواهد شد.

نمکی ضمن اشاره به عرضه مشکلات و کمبودهای مطرح شده شهرستان ها در این نشست، بیان نمود: طی روزهای آینده دستگاه سی تی اسکن به شهرستان بشرویه هم اختصاص می یابد.

وی خاطرنشان کرد: سه دستگاه سی تی اسکن در اوج تحریم ها به خراسان جنوبی تخصیص یافت که این نشان از تلاش همکاران دارد.
در این مراسم وزیر بهداشت با آغاز به کار پروژه ها در هر شهرستان به صورت ویدئوکنفرانس در مورد جذابیت های آن شهرستان، تجربه حضور در آنها و شگفتی اش از حضور در این شهرستان ها سخن گفت.

1399/09/23
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمارستان , بیماری