فاضلی:

واردات واكسن كرونا در كنار تولید آن دنبال شود

واردات واكسن كرونا در كنار تولید آن دنبال شود یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی اظهار داشت که باید ضمن واردات واکسن کرونا برای کاهش میزان مرگ و میر، تولید این واکسن را بطور جدی دنبال نماییم.


ملک فاضلی در گفت و گو با ایسنا، اظهار نمود: با شیوع ویروس کرونا در دنیا بحث تولید واکسن آن مطرح بود ویروس ها درمان اصلی ندارند و تنها باید بدن را برای مقابله با آن تقویت کرد. کرونا بیماری جدیدی است که طبیعتا تهیه واکسن آن به کار علمی نیاز دارد.
وی افزود: کرونا عوارض اقتصادی گسترده ای در سطح جهان به خصوص کشورهای پیشرفته بجای گذاشت و آنها بودجه خوبی برای انجام تحقیقات جهت ساخت واکسن اختصاص دادند برهمین اساس کشورهای مختلف دنیا که پایه و توانی در جهت تولید واکسن داشتند توانستند این کار را آغاز کنند.
این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با یادآوری این که ساخت واکسن سه مرحله دارد افزود: آخرین مرحله تست انسانی است که باید تعداد زیادی از افراد تست شوند تا اجازه تزریق داشته باشند، اما در زمانی مانند شیوع ویروس کرونا که با مرگ روزانه انسان ها مواجه هستیم، باید بررسی شود که آیا عوارض واکسن بیشتر بوده یا میزان کشتار آن زیادتر است. اغلب واکسن ها بیشتر از 90 درصد توان ایمنی بدن را زیاد می کنند و تا حالا هم عوارض جدی درباره ی آن گزارش نشده است پس درباره کرونا این نتیجه حاصل می شود که اثربخشی واکسن بیشتر از عوارض آنست.
وی توضیح داد: واکسن کرونا باید آن قسمت از ویروس که موجب تحریک ایمنی بدن می شود را فعال کرده و بدن را ایمن کند تا بدن بتواند در مقابل ویروس از خود دفاع کند هم اکنون واکسن های تولید شده در دنیا در حال استفاده شدن است و عوارض آنچنانی هم گزارش نشده البته که ممکنست هر تزریقی آلرژی و حساسیت زا باشد که در صورت عدم رسیدگی موجب خفگی شود این مساله قابل کنترل بوده و این اتفاق یک یا دو در میلیون نفر در دنیا رخ می دهد.
فاضلی درباره ی واردات و تولید واکسن کرونا اظهار نمود: باتوجه به شرایط علمی ایران ما باید یکی از تولیدکننده ها و صادرکننده های اصلی واکسن کرونا باشیم انستیتوپاستور و موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی دارای پایه قدیمی علمی بوده که در زمانی واکسن به خاورمیانه می فرستادند متاسفانه غفلت صورت گرفت و نتوانستیم آنها را برای چنین روزهایی آماده نماییم، پس باید سرمایه گذاری برای این شرکتها صورت گیرد، اما باتوجه به مرگ و میر باید به فکر واردات باشیم که هم از مرگ مردم پیشگیری کرده و هم سطح ایمنی جامعه را افزایش دهیم.
این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسات کمیسیون بهداشت جهت بررسی موضوع چگونگی واردات واکسن و تولید در داخل اظهار داشت: باید در وهله اول باتوجه به نیاز داخل واکسن وارد نماییم آن هم بهترین، مفیدترین و بی ضررترین واکسن چون جان انسان در بین است که بی نهایت ارزش دارد. با واردات، میزان مرگ و میر کاهش یافته و آرامش در جامعه حاکم می شود.
وی افزود: در وهله بعد باید در این فاصله زمانی شرکت های تولیدکننده واکسن را توانمند کرده، خوشبختانه دانشمندان ما پایه علمی قوی دارند باید این ساختار را تقویت نماییم چون امروز کرونا مطرح است و خدایی ناکرده ممکنست فردا چیز دیگری در بین باشد پس باید آمادگی داشته باشیم از جانب دیگر ما تحریم بانکی هستیم و وقتی نتوانیم مبادلات ارزی داشته باشیم عملا خرید واکسن با مشکل روبه رو است.



1399/09/24
14:11:32
5.0 / 5
1143
تگهای خبر: آرامش , بهداشت , بیماری , درمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
بیمارستان دی
deyhospital.ir - تمامی حقوق سایت بیمارستان دی محفوظ و متعلق به مالک دامنه است

بیمارستان دی

بهداشت و درمان