تاثیر رابط دوستانه در پیشگیری از دیابت

تاثیر رابط دوستانه در پیشگیری از دیابت بیمارستان دی: نتایج یك تحقیق نشان داده است دوستان می توانند مانع بزرگی برای مبتلا شدن به بیماری دیابت نوع دو باشند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، در این مطالعه كه روی نزدیك به ۳۰۰۰ فرد میانسال در هلند انجام گرفت مشخص شد افرادی كه با ۱۰ تا ۱۲ نفر رابطه اجتماعی دارند، نسبت به افرادی كه تنها ۷ تا ۸ دوست صمیمی دارند كمتر احتمال دارد دچار دیابت نوع دو شوند.

در این بررسی آمده است هر كاهشی كه در تعداد اعضای یك شبكه و رابطه اجتماعی رخ می دهد خطر مبتلا شدن به دیابت نوع دو، ۵ تا ۱۲ درصد افزایش می یابد.

متخصصان هلندی همینطور دریافتند مردانی كه به تنهایی زندگی می كنند بیشتر احتمال دارد دچار بیماری دیابت نوع دو شوند در حالی كه تنهایی زندگی كردن در زنان تاثیری روی بیماری قند خون آنان ندارد.

كارشناس ارشد این مطالعه اظهار داشت: وسیع تر بودن شبكه ها و روابط اجتماعی تاثیر حائز اهمیتی بر سبك زندگی فرد دارد. در واقع بزرگتر بودن این شبكه ها و پیوندها به مفهوم دسترسی بیشتر به حمایت های اجتماعی در زمان مورد نیاز است. همینطور افراد روابط بیشتری در بیرون از منزل دارند و در نتیجه به لحاظ اجتماعی فعال تر هستند. علاوه بر این، این شرایط سبب می گردد سبك زندگی فرد بهبود پیدا كند، غذای سالم تری مصرف كند و از نظر جسمی فعال تر باشد.

به گزارش هلث دی نیوز، این فاكتورها گام های مهمی در پیشگیری از دیابت نوع دو است كه با افزایش وزن و زندگی كم تحرك مرتبط می باشد.

1396/09/30
تگهای خبر: بیماری