معاون درمان وزارت بهداشت؛

غفلت نماییم دو هفته بعد درگیر پیك شدید كرونا می شویم

غفلت نماییم دو هفته بعد درگیر پیك شدید كرونا می شویم به گزارش بیمارستان دی معاون درمان وزارت بهداشت، اظهار داشت: دو سوم مرگ های کرونائی در ایران مربوط به افراد بالای 60 سال است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، قاسم جان بابایی، اشاره کرد: این ویروس به ما یاد می دهد هر وقت غفلت نماییم پس از دو هفته درگیر پیک شدید بیماری می شویم. وی با عنوان این مطلب که هم اکنون میزان مراجعات به یک سوم کاهش پیدا کرده است، اظهار داشت: امیدواریم تعداد فوتی ها به زودی به زیر ۱۰۰ نفر برسد. معاون درمان وزارت بهداشت، با اشاره به این مساله که دو سوم مرگ های کرونائی مربوط به افراد بالای ۶۰ سال بوده است، اضافه کرد: اگر از سالمندان به خوبی مراقبت نماییم، آمار مرگ و میر هم کاهش خواهد یافت. جان بابایی در رابطه با تامین واکسن، اظهار داشت: تامین واکسن از همه مسیرها در حال پیگیری است، در داخل هم از اول دنبال ساخت واکسن بودیم و امروز منتظر خروجی آن هستیم. وی افزود: موضوع واکسن بوسیله شخص رئیس جمهور، وزیر امور خارجه و وزیر بهداشت مستقیماً پیگیری می شود، در وزارتخانه هم ۵۰ درصد وقت ما درگیر خرید واکسن است، پس مردم نگران خرید و توزیع واکسن نباشند، هم اکنون همه کشورها در نوبت هستند. جان بابایی اشاره کرد: تمام تلاش ما این است که به زودی و حتی تا آخر سال با واکسینه شدن مردم سیکل بیماری بشکند.

1399/10/11
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , درمان , وزارت بهداشت