یافته محققان فرانسوی؛

مكمل گلوكونات مس می تواند در مهار كووید ۱۹ موثر باشد

مكمل گلوكونات مس می تواند در مهار كووید ۱۹ موثر باشد به گزارش بیمارستان دی مطالعه جدید نشان داده است مکمل گلوکونات مس در کنترل بیماری کووید ۱۹ بعنوان یک درمان کمکی تأثیر دارد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، مطالعه جدید محققان دانشگاه سنت اتین فرانسه نشان داده است که مکمل گلوکونات مس قادر به مهار عفونت کروناویوروس در محیط آزمایشگاه است.
در این مطالعه، سلول های Vero E۶، ۱۸ ساعت پیش از ابتلاء به عفونت در معرض مکمل گلوکونات مس قرار گرفتند. به مدت ۴۸ ساعت این سلول ها در محیط آزمایشگاه حفظ شدند. یافته های مطالعه نشان داد که گلوکونات مس باعث کاهش عفونت کووید ۱۹ در سلول های Vero E۶ شد.
محققان معتقدند مس دارای اقدامات ضدمیکروبی و ضدویروسی است. حتی کروناویروس ۴ ساعت بر روی سطوح مسی دوام می آورد ولی بر روی سطوح فلزی استیل و سطوح پلاستیکی تا ۷۲ ساعت زنده می ماند. از اینرو محققان معتقدند مس در غیرفعال سازی ویروس بسیار مؤثر است.
نتایج مطالعه نشان داده است سلول های قرارگفته در معرض گلوکونات مس، ۷۰ درصد کمتر با نرخ ابتلاء به عفونت مواجه بودند.
تیم مطالعه دریافت گلوکونات مس به غشای سلول صدمه رسانده و با تاثیر مستقیم بر ژنوم ویروس، ماهیت آنرا تغییر می دهد.

1399/10/13
تگهای خبر: بیماری , درمان