وزیر بهداشت اعلام كرد

گروه های پرخطر نخستین دریافت كنندگان واكسن كرونا

گروه های پرخطر نخستین دریافت كنندگان واكسن كرونا بیمارستان دی: وزیر بهداشت آخرین اقدامات انجام شده جهت خرید واکسن کرونا و همین طور پیگیریهای انجام شده از تست بالینی واکسن ایرانی کرونا تا این لحظه را اعلام نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دکتر سعید نمکی درباره اقدامات انجام شده جهت تامین واکسن کرونا اظهار داشت: واکسن را از راه های مختلف برای مردم تهیه می نماییم. از مردم می خواهم از خبرهای متفرقی که در ارتباط با واکسن می شنوید یک گوشتان در و گوش دیگر را دروازه کنید تا روح و روانتان درگیر بحث های حاشیه ای نشود. بارها گفته ام خبر واکسن را به درستی و راستی از وزیر بهداشت بشنوید؛ فردی که دراین زمینه دارای تجربه و تخصص است و از روز نخست ویروس در ووهان چین، صادقانه هر چه بوده با شما مردم مطرح کرده است.
خرید واکسن کرونا از مطمئن ترین مسیرگروه های پرخطر نخستین دریافت کنندگان واکسن کروناوی اشاره کرد: بدین سبب تلاش می نماییم مطمئن ترین واکسن را از مطمئن ترین مسیر تهیه نماییم. در همین راستا تیمی را از مدتها پیش مامور کردیم تا اولویتهای عالمانه تزریق واکسن در گروه های لطمه پذیر را مهیا کنند. این کار صورت گرفت و الان می دانیم که باید واکسیناسیون را از چه کسی و چه سنی و چه گروهی شروع نماییم. زمانی که واکسن به کشور برسد حتما به استحضار مردم خواهیم رساند و از گروه های پرخطر بعنوان نخستین دریافت کنندگان واکسن دعوت خواهیم کرد.
پیگیری واکسن کرونا ایرانیوزیر بهداشت اظهار داشت: واکسن داخلی را هم روزی دو بار پیگیرم و وضعیت آنهایی که نخستین تزریق را انجام دادند پیگیری می کنم. تا این لحظه موفق ترین شیوه تزریق و آزمایشاتی که در این عزیزان پیگیری می شود را شاهد می باشیم. آزمایشات را از نظر بالینی و سطح سرم آنتی بادی در ایام آتی دنبال خواهیم کرد و نتایج را به استحضار مردم شریف خواهیم رساند. پس از فاز اول وارد فاز دوم می شویم.
فاز سوم آزمایش انسانی واکسن کرونا تولید مشترک در بهمن ماهنمکی همین طور از اقدام ایران برای تولید مشترک واکسن کرونا آگاهی داد و اظهار داشت: واکسن دیگری را با یک کشور دیگر سازنده واکسن دنبال می نماییم همکاران من در حال مذاکره هستند. ان شالله در انستیتو پاستور فاز سوم بالینی این واکسن را از بهمن ماه شروع خواهیم کرد. این خبرها را مستمر به مردم کشور اعلام خواهم کرد.
وی اظهار داشت: امیدوارم حداکثر اواخر بهار سال آینده واکسن ساخت کشورمان را به کار ببریم.
وزیر بهداشت درباره طرح شهید قاسم سلیمانی نیز اظهار داشت: طرح شهید قاسم سلیمانی که با همراهی دوستان عزیز ما در دستگاه های مختلف شکل گرفت به خصوص همراهان ما در سازمان بسیج و وزارتخانه های دیگر دولت و کمک مردم دولت و کسبه که اصول و پروتکلها را رعایت کردند، دستاوردهای عظیمی داشته است. هفته ای که گذشت برای جهان هفته تلخی بود. آمار مرگ و میر در کشورهای امریکا و اروپا به شدت جانگداز بود. آمریکا متاسفانه مرگ بیش از 3500 نفر در روز را تجربه نمود و کشورهایی مثل انگلیس، آلمان وایتالیا مرگهای نزدیک و بیش از هزار نفر در روز را متاسفانه تجربه کردند.
سقوط مرگ و بستری در آمارهای روزانه کروناوی اضافه کرد: کشور عزیز ما خوشبختانه دستاوردی داشت بسیار ستودنی و امروز هم آمار مرگها را ملاحظه کردم و کاهش شایان توجهی را می بینیم و داریم می رسیم به مرز دو رقمی؛ گرچه که حتی یک مورد مرگ هم زیاد است، ولی سقوط مرگ و بستری را در آمارها هر روز مشاهده می کنید. امیدوارم در ایام آتی هفته جاری به مرگهای دو رقمی برسیم و کم کم بتوانیم مرگها را به حداقل ممکن برسانیم.
نگرانی از عدم رعایت پروتکلها و بازگشت نقاط قرمزوزیر بهداشت افزود: باز هم نگرانی های خودمان را اعلام می نماییم. همانطور که در ایام قبل گفتم هر منطقه نارنجی در نقشه سرزمین تبدیل به زرد می شود و ملاحظه می کنید این حرکت عظیم و ستودنی چه تاثیری در رنگ بندی شهرها داشت. مرتبا لکه ها و نقطه های قرمز کم و به نارنجی و زرد افزایش یافتند و نارنجی ها جای خودرا به زردها دادند و در آتی هم زردها به سفید تبدیل خواهد شد. اما متاسفانه چهار نقطه قرمز جدید در استان مازندران پیدا کردیم و قبلا هم گفته بودیم که اگر مراعات نکنیم نقاط نارنجی بدل به قرمز می شوند. همکاران چه در استانداری مازندران چه دانشگاه علوم پزشکی و چه کارشناسان ما در آنجا تمام تلاششان آنست که موج شکل گرفته را مهار کنند و این نقاط قرمز تبدیل به نارنجی و زرد در آینده نزدیک شود.

1399/10/15
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , دستگاه