در گزارش بیمارستان دی مطرح شد؛

ساخت و تجهیز بیمارستان دامغان به بودجه ۱۴۰۰ نرسید

ساخت و تجهیز بیمارستان دامغان به بودجه ۱۴۰۰ نرسید نماینده دامغان در مجلس با انتقاد از عدم اختصاص اعتبارات تاسیس و تجهیز بیمارستان دوم این شهرستان در بودجه ۱۴۰۰، اظهار داشت: وقت کشی و سنگ اندازی علت اصلی این کمبود است.

علی اکبر علیزاده برمی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره مشکلات بهداشت و درمان دامغان، بیان نمود: این شهرستان در دوران کرونا تنها با یک بیمارستان به مردم خدمات درمانی می داد که این امر سبب می شد بیماران کرونا و دیگر بیماران همگی از یک در رفت و آمد داشته باشند، تصریح کرد: دامغان به واقع نیازمند بیمارستان دوم است.
وی با اشاره به اینکه وجود یک بیمارستان در دامغان جوابگو نیست، اضافه کرد: پس از پیگیری و ملاقات با وزیر بهداشت و درمان و دریافت مجوز اولیه ساخت و تجهیز بیمارستان رضایی بعنوان دومین بیمارستان دولتی دامغان انجام شد اما سنگ اندازی و وقت کشی های بسیار، هزینه های مذکور را در ردیف بودجه سال ۱۴۰۰ قرار نداد و به سال بعد موکول کرد.
نماینده دامغان در مجلس با اشاره به اینکه برای تجهیز بیمارستان رضایی دو مجموعه تجهیزات پزشکی همچون سی تی اسکن، رادیوگرافی، اکو کاردیوگرافی، اکسیژن ساز، دستگاه دیالیز و… تحویل داده شد، اظهار داشت: ۱۵ میلیارد تومان هزینه برای حل مسائل و مشکلات فنی این بیمارستان از وزارت بهداشت و درمان دریافت شده است.
علیزاده برمی با اشاره به اینکه بودجه سال ۱۴۰۰ بسته و هزینه های کامل ساخت و تجهیز بیمارستان دوم دامغان در آن لحاظ نشده است، اظهار داشت: انتظار است مسؤلان توجه بیشتری به حوزه بهداشت و درمان شهرستان داشته باشند.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دامغان دارای یک بیمارستان است و در دوران کرونا این امر مشکلاتی را همراه داشت از طرفی انتقادات تند نماینده دامغان به دانشگاه علوم پزشکی سمنان سبب شد تا پیشنهاد تجهیز باردیگر بیمارستان رضایی که سابقاً در دامغان فعال بوده، داده شود.
همچنین دانشگاه علوم پزشکی سمنان اعتقاد دارد از لحاظ جمعیتی و تعداد تخت بیمارستانی دامغان به بیمارستان دوم نیاز ندارد اما مردم و مسؤلان دامغانی که پیک تردد بیماران کرونایی را از نزدیک دیدند، چنین عقیده ای ندارند.

1399/10/15
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , پزشك , پزشكی