یك فیزیوتراپیست تاكید كرد؛

اهمیت آموزش مجازی فیزیوتراپی در دوران كرونا

اهمیت آموزش مجازی فیزیوتراپی در دوران كرونا به گزارش بیمارستان دی مسئول کمیته علمی انجمن فیزیوتراپی ایران، خواهان توسعه آموزش های مجازی در دوران کرونا شد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، پریسا ارزانی، اظهار داشت: از زمستان سال گذشته با شیوع بیماری کرونا، لزوم فاصله گذاری اجتماعی و لغو تجمع های علمی آموزشی، انجمن فیزیوتراپی ایران با طراحی سامانه علمی امکان به روزرسانی مهارت ها و دانش فیزیوتراپیست ها را فراهم نموده است. ایجاد این زیرساخت مجازی همینطور امکان تبادل دانش میان فیزیوتراپیست های ایرانی و جامعه جهانی را فراهم نموده و تا کنون دوره های مختلفی با اساتید فیزیوتراپی از کشورهای آلمان، هلند، کویت و بحرین برگزار شده است. متقابلاً در دوره های انجمن علمی فیزیوتراپی ایران فیزیوتراپیست ها از سایر کشورها مانند ایتالیا، اسپانیا، مجارستان، ترکیه و دیگر کشورهای همسایه شرکت کرده اند. دبیر اجرایی بیست و یکمین سمینار تخصصی فیزیوتراپی ستون فقرات اضافه کرد: سال جاری هم جامعه فیزیوتراپی این سمینار را به شکل مجازی برگزار کرده است. این سمینار که توسط اساتید دانشگاه علوم بهزیستی بنیانگذاری شده است امسال با همکاری انجمن فیزیوتراپی میزبان بیشتر از ۱۲۰۰ فیزیوتراپیست از سراسر کشور بوده است. در این سمینار مباحث تخصصی مانند فیزیوتراپی اسکولیوز، تنگی کانال، کمردرد و صدمه های ستون فقرات با حضور مدرسین شاخص فیزیوتراپی بازآموزی شده است. وی اظهار داشت: ۶۰ تا ۸۰ درصد افراد در خلال زندگی خود به کمردرد مبتلا می شوند و حدود ۱۰ درصد از جمعیت به علت مبتلا شدن به کمردرد گرفتار محدودیت عملکردی قابل توجهی می شوند. علاوه بر رویکردهای قدیمی مداخله محورانه بعد از مبتلا شدن به بیماری، رویکرد های جدید بر نقش فیزیوتراپیست ها در جلوگیری از ایجاد و عود مجدد اختلالات اسکلتی عضلانی مانند کمردرد، گردن درد و انحراف ستون فقرات تاکید دارند بنابراین فیزیوتراپیست ها نقش فعالی در غربالگری افراد جامعه، شرکت ها و ادارات دارند. همینطور نقش تمرین درمانی و درمان های دستی، اصلاح راستای ستون فقرات توسط فیزیوتراپیست در درمان اختلالات اسکلتی عضلانی پررنگ تر شده است. مسئول کمیته علمی انجمن فیزیوتراپی ایران، تصریح کرد: بحران کرونا باآنکه که ممکن بود تهدیدی برای نظام سلامت باشد اما از نقطه نظر آموزش مجازی و گسترش عادلانه علم و خدمات سلامتی نقطه عطفی در جامعه است. در یک دهه پیش فیزیوتراپیست های کشورهای دیگر مانند آمریکا با بهره مندی از آموزش مجازی به سطح دکترای حرفه ای ارتقا پیدا کرده اند امیدواریم سیاستگزاران کشور عزیزمان با پیروی از این مسیر که منجر به عرضه خدمات بهتر به بیماران و مراجعین میشود، جامعه فیزیوتراپی را در جایگاه پیشرو منطقه حفظ نمایند.

1399/10/16
تگهای خبر: آموزش , بیماری , خدمات , درمان