اقدام كشورهای آسیایی به تشدید محدودیتهای كرونایی

اقدام كشورهای آسیایی به تشدید محدودیتهای كرونایی به گزارش بیمارستان دی همزمان با شیوع سویه جهش یافته کروناویروس در اروپا و تلاش کشورها برای مقابله با آن، کشورهای آسیایی مبادرت به تشدید محدودیتهای کرونایی کرده اند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، کشورهای آسیایی روز گذشته (پنجشنبه) و به منظور مقابله با بیماری کووید-۱۹ که پیش از این توانسته بودند شیوع آنرا مهار کنند، محدودیتهای کرونایی را تشدید کردند؛ چون که هشدارها در مورد سویه جهش یافته کرونا در اروپا افزایش یافته است.
مقامات ژاپن در توکیو وضعیت اضطراری اعلام کردند؛ چونکه در مدت ۲۴ ساعت حدود ۲۵۰۰ مورد جدید مبتلا شدن در این شهر به ثبت رسید. در چین هم اقدامات اضطراری برای مقابله با شیوع کروناویروس در شهر شیجیاژوانگ اعمال شده است.
این محدودیت ها در حالیست که قرنطینه و سایر محدودیت های کرونایی در سرتاسر جهان به اجرا درآمده و کانادا و لبنان مقررات منع رفت و آمد شبانه اعلام نمودند.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا و به نقل از مدیکال اکسپرس، سازمان جهانی بهداشت (WHO) اخطار داده است که کشورهای اروپایی برای مقابله با سویه جهش یافته کروناویروس که برای نخستین بار در انگلیس مشاهده شد و با سرعت بیشتری نسبت به سایر گونه ها در حال شیوع است، لازم است تلاشهای خویش را بالا برند.

1399/10/19
تگهای خبر: بهداشت , بیماری