محمدبیگی:

شایسته ملت ایران نیست كه آزمایشگاهی برای تست واكسن ها باشد

شایسته ملت ایران نیست كه آزمایشگاهی برای تست واكسن ها باشد یک عضو هیات رییسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تکیه بر توان دانشمندان داخلی در تولید ⁧‫واکسن‬⁩ را منطقی ترین و عقلانی ترین راه دانست و اصرار کرد که شایسته ملت ایران نیست که آزمایشگاهی برای تست واکسن های خارجی باشد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، فاطمه محمد بیگی نماینده مردم قزوین در مجلس در مطلبی در صفحه توییتر خود در پشتیبانی از واکسن داخلی کرونا نوشت:
« تکیه بر توان دانشمندان داخلی در تولید ⁧‫واکسن‬⁩ و در نهایت تولید مشترک آن با کشورهای دارای پیشینه مناسب در حوزه واکسن سازی، منطقی ترین و عقلانی ترین راه تامین واکسن ایمن و اثربخش برای ملت عزت مند ایران است.
‏با رهنمود هوشمندانه رهبر انقلاب راه روشن تر از قبل خواهد بود، اساسا خرید واکسن از آمریکا، انگلیس و فرانسه باتوجه به پیشینه خصمانه آنها مقابل ایران ممنوعست و در صورت لزوم، خرید از کشورهای خوش سابقه را دنبال می نماییم. در کمیسیون بهداشت و درمان به جد منویات رهبری عزیز را پیگیری می نماییم.
‏برخی از واکسن های غربی همچون ⁧‫فایزر‬⁩ تا حالا عوارض زیادی داده و شایسته ملت ایران نیست که آزمایشگاهی برای تست این واکسن ها باشند. اگر این واکسن ها راهکار کنترل کرونا بود، بی گمان نتیجه اش مهار ویروس در کشورهای پیشرفته غربی بود که در عمل چنین نیست.»
چند روز گذشته رهبر معظم انقلاب اسلامی ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی به کشور را ممنوع اعلام نمودند و گفتند: آمریکایی ها اگر توانسته بودند واکسن تولید کنند این افتضاح کرونائی در کشورشان به وجود نمی آمد که در یک روز حدود ۴ هزار نفر تلفات داشته باشند. ضمن اینکه اساساً به آنها اعتمادی نیست و گاهی این واکسن ها برای آزمایش بر روی ملت ها است.

1399/10/21
تگهای خبر: بهداشت , درمان