استاندار تهران:

مجوزی برای سفر به گیلان و مازندران صادر نشود

مجوزی برای سفر به گیلان و مازندران صادر نشود استاندار تهران با تکیه بر ضرورت رعایت پروتکل ها و فاصله گذاری اجتماعی اظهار داشت: نباید بگونه ای عمل شود که دستاوردهای فعلی مقابله با کرونا از بین برود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، انوشیروان محسنی بندپی در جلسه ستاد مقابله با کرونا استان تهران اظهار داشت: با همت دست اندرکاران کنترل و مدیریت بیماری کووید ۱۹ بخصوص نظام سلامت کشور شاهد کاهش مبتلایان، بستری ها و فوتی های کرونا ویروس در کشور و استان تهران هستیم. تحقق این مهم مدیون اقدامات چند گانه ای است که ظرف این مدت انجام شده است. اقداماتی همچون اعمال محدودیت ها، منع ترددها و شروع طرح شهید سلیمانی این شرایط را فراهم آورده است و امروز باید در حفظ این شرایط تمام تلاش خویش را به کار بگیریم.

وی اضافه کرد: برای حفظ شرایط موجود تمامی محدودیت های اعمال شده توسط ستاد ملی مقابله با کرونا و پروتکل هایی که نظام سلامت تدوین کرده است را باید در دستور کار قرار دهیم. این ویروس ریشه کن نشده است و نوع جدید آن هم آمده که به سن و شرایط زمینه ای کاری ندارد و همه را درگیر می کند. این شرایط جدیدی است و تا تولید واکسن ملی و بومی و خرید واکسن از کشورهای قابل اعتماد باید با رعایت پروتکل ها به صورت دقیق سیر نزولی مبتلا شدن و فوتی های کرونا را حفظ نماییم.

محسنی بندپی افزود: جمع بندی جلسه امروز این است که در استانی با تراکم زیاد همچون تهران فاصله گذاری ما غیر از مترو و اتوبوس مطلوب است اما اگر مترو و اتوبوس را اضافه نماییم میانگین رعایت فاصله گذاری ۷۷ درصد است در حالیکه رعایت بیشتر از ۹۰ درصدی فاصله گذاری اجتماعی برای ما اطمینان بخش است. بنابراین باید دقت و تلاش نماییم دستاوردهای فعلی را از دست ندهیم. بر همین مبنا پیشنهاد مشخص ما این است که با عنایت به تراکم دانش آموزی در تهران که بیشتر از میانگین کشوری است باید در ارتباط با بازگشایی مدارس دقت لازم را انجام دهیم.

استاندار تهران در بخش دیگری از صحبت های خود ضمن اشاره به اینکه پنج شهر استان مازندران و سه شهر استان گیلان در وضعیت قرمز قرار دارند اظهار داشت: ۵۰ درصد مجوزهای صادر شده برای تردد بین استانی برای همین دو استان است. بنابراین یکی از پیشنهادات ما این است که در روزهای پیش رو با عنایت به احتمال تقاضای سفر به این دو استان و افزایش مشکلات در این روزها همانند ایام عید برخورد شود و مجوزی برای تردد صادر نشود تا شرایطی که به دست آمده به سادگی از بین نرود.

وی در مورد برگزاری نمازهای جمعه و فعالیت مشاغل هم اظهار داشت: نماز جمعه در مصلی ها و مساجد با رعایت پروتکل ها اگر با دقت و نظارت صورت گیرد کار ارزشمندی است اما نباید طوری اقدام گردد که ظرف هفته های آینده شاهد تغییر وضعیت در مورد بیماری کووید ۱۹ باشیم.

1399/10/23
تگهای خبر: بیماری , سلامت , مدیریت