چاقی علایم آلزایمر را تشدید می كند

چاقی علایم آلزایمر را تشدید می كند به گزارش بیمارستان دی نتایج یک بررسی نشان می دهد: چاقی می تواند علایم بیماری آلزایمر را تشدید کند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، پزشکان انگلیسی بتازگی دریافتند که داشتن اضافه وزن می تواند تاثیر منفیِ مضاعفی بر سلامت مغز داشته باشد و ممکنست بیماری آلزایمر را تشدید کند.
نتایج مطالعه انجام شده نشان داد که چاقی ممکنست به لطمه پذیری بافت عصبی کمک نماید. این در حالیست که حفظ وزن سالم در نوع خفیف بیماری آلزایمر می تواند به حفظ ساختار مغز کمک نماید. همین طور در این بررسی بر تاثیری که اضافه وزن در دوران میانسالی می تواند بر عملکرد مغز در سنین بالاتر داشته باشد تاکید گردیده است.
پژوهشگران انگلیسی اظهار داشتند: تصور می شود بیش از ۵۰ میلیون نفر به بیماری آلزایمر مبتلا هستند و به رغم چندین دهه مطالعه و تحقیق هنوز درمانی برای این بیماری کشف نشده است. پیش گیری از جمله شاخصهای مهم در پروسه مبارزه با این بیماری است.
پژوهشگران افزودند: لازم است تاکید شود که این مطالعه نشان نمی دهد چاقی سبب آلزایمر می شود اما اضافه وزن بر سلامت مغز تاثیر گذاشته و ممکنست علایم بیماری را تشدید کند.
بگفته پژوهشگران بیماری هایی مانند آلزایمر که موجب زوال عقل می شوند طی چندین سال، فعالیت خاموش خودرا دارند و بدین سبب نباید پروسه کاهش وزن را به دهه ۶۰ سالگی موکول کرد. باید خیلی زودتر به فکر سلامت مغز و جلوگیری از مبتلاشدن به این بیماری بود. آموزش به کودکان و نوجوانان در مورد تاثیرات منفی اضافه وزن بر سلامت همچون خطر مبتلاشدن به بیماریهای پیشرونده عصبی امری حیاتیست.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از هندوستان تایمز، در این بررسی پژوهشگران به مطالعه روی اسکن مغزی ۴۷ بیمار مبتلا به آلزایمر خفیف، ۶۸ بیمار مبتلا به نارسایی خفیف شناختی و ۵۷ فرد سالم پرداختند. بگفته پژوهشگران در بیماران مبتلا به زوال عقل خفیف، ارتباط مثبتی بین چاقی و حجم ماده خاکستری اطراف محل اتصال قشر گیجگاهی-آهیانه ای مشاهده شد. این نشان میدهد که چاقی ممکنست به لطمه پذیری عصبی در افراد سالم و افرادی که دارای اختلال شناختی خفیف هستند کمک نماید.

1399/11/11
تگهای خبر: آموزش , بیماری , پزشك , حیات