عضو انجمن جراحان پلاستیك و زیبایی عنوان كرد؛

سرانه بالای جراحی بینی در ایران

سرانه بالای جراحی بینی در ایران بیمارستان دی: عضو انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی، از سرانه بالای جراحی بینی در ایران آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، بابک معتقدی، در آستانه برگزاری چهارمین وبینار ماهانه بزرگان رینوپلاستی ایران، گفت: این وبینار ۱۶ بهمن 99 از ساعت ۱۹ تا ۲۱ با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته برگزار می گردد و شرکت کنندگان و اطلاعات خودرا درباره جراحی های پلاستیک به اشتراک می گذارند و در تازه ترین دستاوردهای علمی در این عرصه مورد بحث و گفتگو قرار می گیرد. وی ادامه داد: رینوپلاستی روش های مختلفی دارد و همچون روش های نوین آن انجام جراحی های بینی بدون نیاز به بازسازی دریچه های تنفسی بینی است و در حقیقت در جراحی های معمولی معمولاً دریچه تنفسی باز و بعد از انجام جراحی، مجدد این دریچه های تنفسی بازسازی می شود. عضو انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی افزود: در انجام جراحی های بینی، با روشی که دریچه تنفسی بینی سالم بماند نتایج موثرتری در رفع انحراف و کجی بینی نیز خواهد داشت و عوارض جراحی بینی در این روش بسیار کمتر از روش های معمولی است. معتقدی با اشاره به اینکه ایران یکی از کشورهایی است که آمار جراحی بینی در آن سرانه بالایی نسبت به جمعیت دارد، اظهار داشت: افرادی که تمایل به انجام جراحی بینی دارند حتما باید به پزشکان متخصص و مربوطه مراجعه کنند و مراقب تبلیغات فریبنده در فضای مجازی مانند اینستاگرام باشند. وی اشاره کرد: سایت انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی، سایت سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت همچون راهکارهایی است که افراد می توانند نسبت به دستیابی پزشکان حاذق جهت انجام جراحی اطلاع کسب کنند.

1399/11/13
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , جراحی