رئیس دانشگاه علوم پزشكی اردبیل:

خود اتكایی و تجهیز بیمارستان ها دستاورد مهم كرونا در اردبیل است

خود اتكایی و تجهیز بیمارستان ها دستاورد مهم كرونا در اردبیل است به گزارش بیمارستان دی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل اظهار داشت: در دوران کرونا علاوه بر مدیریت و کنترل بیماری در تولید و عرضه خیلی از خدمات و داروها خود کفا شده و به خوبی مراکز درمانی را تجهیز کردیم.



به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، شهرام حبیب زاده ظهر دوشنبه در نشست خبری دانشگاه علوم پزشکی با اصحاب رسانه استان با اعلان اینکه این دانشگاه از نظر میزان کنترل و مدیریت بیماری کرونا در سطح کشوری رتبه قابل قبولی را کسب کرده است اظهار نمود: دریک سال اخیر بخش اعظم توان و نیروی دانشگاه علوم پزشکی استان همگام با سایر دستگاه های اجرائی به کنترل و جلوگیری از شیوع بیماری کرونا اختصاص یافته که همچون این پروژه ها، اجرای رزمایش حاج قاسم سلیمانی با مشارکت بسیج، سپاه و هلال احمر استان بوده است.
وی تعداد بیمارستان های افتتاح شده در یک سال قبل را ۲ بیمارستان عنوان نمود و اضافه کرد: بیمارستان تروما اردبیل و شهدای شهرستان پارس آباد علاوه بر افتتاح و تجهیز به صورت کامل در اختیار بیماران کرونائی قرار گرفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل عمده موفقیت های اخیر درمانی استان را خود کفایی در انجام خیلی از آزمایش های کرونائی و دارویی دانست و اظهار داشت: برای نخستین بار توانستیم با تاکید بر توان و نیروی تخصصی خود آزمایشگاه پی. ی. آر راه اندازی و هزینه های دارویی و تامین اکسیژن سازها را به خوبی تامین نماییم.
حبیب زاده به فرصت های پیش آمده در دوران کرونا نیز اشاره نمود و اضافه کرد: تجهیز امکانات سخت افزاری دانشگاه علوم پزشکی، راه اندازی آزمایشگاه تخصصی کرونا، تولید ماسک و مواد ضد عفونی و افزایش امکانات بخش مراقبت های ویژه بیمارستان های استان همچون این موارد است.
وی بروز برخی پروتکل ها و آموزش های ازراه دور را همچون لطمه های کرونا به بخش آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اعلام نمود و افزود: خوشبختانه تجهیزات سخت افزاری دانشگاه به میزان قابل توجهی ارتقا پیدا کرده که امیدواریم بتوانیم از این ظرفیت در جهت برگزاری کنفرانس ها و آموزش های مجازی در آینده استفاده نمائیم.

۵۰ دستگاه تنفس مصنوعی در دوران کرونا خریداری شده است
در ادامه معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل نیز با اشاره به اینکه پروژه های افتتاح شده پیش از شیوع ویروس کرونا ما را در کنترل و مدیریت بهتر این بیماری یاری کرد اظهار داشت: علاوه بر اقدامات درمانی، دستگاه سی تی اسکن بیمارستان شهدا پارس آباد تامین شده و ۵۰ دستگاه تنفس مصنوعی بخش کرونا استان اردبیل نیز خریداری و نصب شد
رضایی بنا از نصب و راه اندازی دستگاه سی تی اسکن بیمارستان ولیعصر مشگین شهر آگاهی داد و اضافه کرد: دو دستگاه ام. ار. آی نیز جهت تجهیز امکانات درمانی به بیمارستان های فاطمی اردبیل و شهدای پارس آباد افزوده خواهد شد.
وی از خریداری و نصب ۲ دستگاه فوق تخصصی CRRD که مورد نیاز بیماران بد حال کرونائی است سخن گفت و اضافه کرد: دستگاه پلاسما درمانی نیز به مجموعه دستگاه های تخصصی بیمارستان ها اضافه شده که علاوه بر تصفیه خون، پلاسما نیز تولید می کند.
نصب مخزن ۲۰ تنی اکسیژن ساز در بیمارستان امام خمینی اردبیل
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل با اعلان اینکه مشخصه و استانداردهای لازم بیمارستان ها در بخش کرونائی بوسیله وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ابلاغ گردیده است اظهار داشت: باتوجه به وضعیت کرونا، میزان استفاده از این دستگاه بالا رفته و الان مخزن ۲۰ تنی اکسیژن ساز در بیمارستان امام خمینی اردبیل، مخزن ۳۰ تنی در بیمارستان ولیعصر مشگین شهر مستقر شده و در بیمارستان های علوی اردبیل و شهدای پارس آباد نیز در ماه های آتی نصب خواهد شد.
فعالیت بیش از ۳۰ کارگاه تولید ماسک در اردبیل
در ادامه محسن ارزنلو معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اردبیل نیز به رفع کمبود ماسک و مواد ضدعفونی کننده در ابتدای شیوع ویروس کرونا اشاره نمود و اضافه کرد: با همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت و استانداری کردیم کارگاه ها و کارخانه ها راکد یا دارای ظرفیت تولید شناسایی و به تعداد ۷ مرکز مجوز تولید مواد ضد عفونی را دریافت و موارد مدار تولید شد.
وی بیان کرد: با تولید مواد ضد عفونی کننده توسط کارخانه الکل آذربایجان نیز الان به مرحله اشباع و عدم نیاز استان به این محصول رسیدیم و در برنامه های آینده قصد شروع صادرات مواد ضد عفونی کننده به سایر کشورهای همسایه را نیز داریم.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به مشکل عدم تامین پارچه مورد نیاز تولید ماسک اشاره نمود و اظهار داشت: الان ۳۰ کارگاه تولید ماسک در استان فعالیت می نمایند که در زمینه تامین پارچه مورد نیاز ماسکهای سه لایه با مشکلاتی مواجهند که باید رسیدگی شود.

دریافت بیش از پنج میلیارد تومان کمک از سازمان جهانی بهداشت
بابک اولین معاون امور بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان آموزش عمومی و اطلاع رسانی را از نخستین اقدامات اساسی در امتداد کنترل بیماری کرونا در اردبیل دانست و اظهار داشت: با کمک و مشارکت رسانه ها و فضای مجازی استان توانستیم مردم را در مقابل رعایت پروتکل های بهداشتی و محدودیت های اعمال شده به خوبی آگاه سازیم.
وی راه اندازی و راه اندازی آزمایشگاه تخصصی کرونا را از اقدامات بسیار شایسته استان در دوران کرونا اعلام نمود و اضافه کرد: آزمایشگاه کرونا اردبیل جزو هشت استان اول دریافت کمک های سازمان بهداشت جهانی قرار گرفت و با خود اتکایی و افزایش توان نیروهای متخصص خود توانست تجهیزات و امکانات را در این مرکز تامین کند.
نخستین اشاره کرد: با راه اندازی و تکمیل دستگاه های تخصصی و فوق تخصصی، این آزمایشگاه قادر خواهد بود سایر آزمایش ها در بیماریهای خاص نظیر هپاتیت و ایدز را در استان اردبیل انجام و نتایج را بررسی کند.
معاینه سرپایی روزانه بیش از ۷۰۰ بیمار در مراکز بهداشت اردبیل
معاون امور بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان اردبیل تعداد بازدیدهای میدانی و کنترل رعایت پروتکل های بهداشتی را بیش از ۱۳۰ هزار عنوان نمود و اضافه کرد: در طول این مدت رصد مکان های شلوغ و پرتردد استان و روش اجرای دقیق پروتکل ها به خصوص در زمان اوج شیوع بیماری توسط ناظران بهداشتی به صورت روزانه انجام و با تخلفات برخورد جدی و قانونی به عمل می آمد.
وی اضافه کرد: روزانه در مراکز بهداشت استان بیش از ۷۰۰ نفر معاینه و پس از تشخیص میزان شدت بیماری و یا ابتلاء به کرونا تحت درمان قرار می گیرند و توسط سامانه سیب نحوه نگهداری و مراقبت از بیماران کرونائی نیز به دقت رصد و آموزش داده می شود.
نخستین استان اردبیل را دومین استان از نظر میزان استفاده از تست سریع کرونا عنوان نمود و اظهار داشت: این تست در عرض ۲۰ دقیقه انجام می شود و از موارد پیشگیری و کنترل بیماری کرونا در استان اردبیل است چونکه مراکز بهداشت موظف به انجام تست از نزدیکان و خانواده بیماران کرونائی نیز شمرده می شود.


منبع:

1399/11/14
22:53:11
0.0 / 5
927
تگهای خبر: آموزش , استاندارد , بهداشت , بیمارستان
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲
بیمارستان دی
deyhospital.ir - تمامی حقوق سایت بیمارستان دی محفوظ و متعلق به مالک دامنه است

بیمارستان دی

بهداشت و درمان