راهكاریی جهت مقابله با ملانوم

راهكاریی جهت مقابله با ملانوم به گزارش بیمارستان دی بررسی ها نشان داده است به كمك داروی التهاب مفصل می توان با نوعی از سرطان كشنده پوست مقابله نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، ملانوما یكی از انواع سرطان پوست است كه كمترین میزان شیوع را دارد اما همچنان كشنده ترین بشمار می رود. هرچند مطالعات جدید از آن حكایت می كند كه داروهای موجود برای درمان آرتریت می توانند در بهبود مبتلایان به این نوع از سرطان پوست موثر باشند.

در این بررسی متخصصان انگلیسی به بررسی این مورد پرداختند كه چگونه افزودن داروی "لفلونوماید" كه برای درمان آرتریت روماتوئید كاربرد دارد به درمان فعلی ملانوم، مانع از رشد سلول های سرطانی ملانوما در موش ها می گردد.

ملانوم شكلی از سرطان پوست است كه از سلول های پوستی كه ملانین تولید می كند، آغاز می گردد. پیش بینی شده تنها امسال میلادی حدود ۹۷۳۰ نفر در آمریكا به علت مبتلا شدن به ملانوم فوت كنند و این آمار تاییدی بر نیاز به وجود درمان های موثرتر است.

در این بررسی متخصصان انگلیسی دریافتند داروی لفلونوماید با استفاده از تقویت درمان های موجود ملانوم، این نیاز را برطرف می سازد.

به گزارش مدیكال نیوز تودی، متخصصان مشاهده نمودند این دارو قادر است تا مرحله اولیه، رشد سلول ملانوم را پیش از آنكه وارد مرحله آپوپتوز (مرگ سلولی) شود متوقف كند.

1396/10/02
تگهای خبر: دارو , درمان , سرطان , التهاب