از سوی سازمان تداركات پزشكی؛

ساعت كار داروخانه مركزی هلال احمر در روز ۲۲ بهمن

ساعت كار داروخانه مركزی هلال احمر در روز ۲۲ بهمن به گزارش بیمارستان دی سازمان تدارکات پزشکی ساعت کاری داروخانه مرکزی هلال احمر در روز ۲۲ بهمن ماه ۱۳۹۹ مصادف با سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را اعلام نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سازمان تدارکات پزشکی اعلام نمود: روز چهارشنبه بیست و دوم بهمن ماه ۱۳۹۹ مصادف با سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، داروخانه مرکزی هلال احمر از ساعت ۸ بامداد تا ۱۳ به شهروندان خدمات دارویی عرضه می کند.
همچنین داروخانه مرکزی هلال احمر طبق روال در ایام پنج شنبه از ساعت ۷/۳۰ الی ۱۶/۳۰ و در ایام جمعه از ساعت ۸ الی ۱۳ آماده خدمت رسانی به هموطنان گرامی است.
داروخانه مرکزی هلال احمر و داروخانه تک نسخه ای (فوق تخصصی) در تهران- خیابان طالقانی- تقاطع سپهبد قرنی واقع شده است.

1399/11/23
تگهای خبر: امداد , پزشك , پزشكی , خدمات