رئیس بیمارستان سینا هشدار داد؛

موج چهارم كرونا وحشتناك خواهد بود

موج چهارم كرونا وحشتناك خواهد بود بیمارستان دی: رئیس یکی از بیمارستان های ریفرال پایتخت، نسبت به بروز موج چهارم کرونا در تهران هشدار داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمد طالب پور رئیس بیمارستان سینا، در گفتگو با شبکه دو سیما، اظهار داشت: تا حالا سه موج را گذرانده ایم و زمانی که در بیمارستان شرایط را مشاهده می نماییم هم توان تیم درمان در حداکثر خود استفاده شده و هم ترس موج چهارم بمراتب بیشتر از موج های قبلی است. وی افزود: در مقایسه آماری، در کشور آلمان روزانه ۴۰ نفر به سبب کرونا فوت می کردند، ولی الان با موج جدید ویروس به ۱۲۰۰ نفر در روز رسیده است که این شرایط خیلی وحشتناک است که اگر آگاهی و جدیت لازم را مردم نداشته باشند، ممکنست کشور را گرفتار کند. رئیس بیمارستان سینا اضافه کرد: میزان شیوع ویروس جهش یافته انگلیسی بطور متوسط ۵ برابر و مرگ و میر آن ۳ برابر شده است، یعنی اگر موج چهارم اتفاق بیافتد، مرگ و میر ناشی از آن به ۱۵ برابر افزایش پیدا خواهدنمود. وی با اشاره به اینکه نمونه های ویروس انگلیسی در کشور و تهران مشاهده شده است، افزود: شیوع این ویروس جهش یافته می تواند منجر به موج خیلی وحشتناکی شود. رئیس بیمارستان سینا اظهار داشت: ما تمام پیشگیری ها را با جدیت کامل برای تیم درمان بیمارستان در نظر گرفته ایم و فکر می کنم یک خطر بزرگ در کمین مردم است که هوشیاری مردم می تواند موج چهارم را شکست دهد.

1399/11/29
تگهای خبر: بیمارستان , درمان