فوق تخصص بیماری های عفونی مطرح كرد؛

شناسایی 24 مورد مبتلاشدن به ویروس انگلیسی در كشور

شناسایی 24 مورد مبتلاشدن به ویروس انگلیسی در كشور به گزارش بیمارستان دی فوق تخصص بیماریهای عفونی، اظهار داشت: چنانچه هرچه سریع تر از شیوع گسترده کرونا جلوگیری نشود، ممکنست تا اواخر اسفند درگیر پیک های شدیدتر بیماری شویم.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، پیام طبرسی با اشاره به آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا ویروس انگلیسی اظهار نمود: در تمام دنیا بحث هایی در مورد گونه های جهش یافته ویروس انگلیسی مطرح است، جهشی که از اواخر تابستان در انگلستان شناسایی شد. این فوق تخصص بیماریهای عفونی بیمارستان مسیح دانشوری با تاکید بر اینکه در ابتدا تفاوت اینگونه جهش یافته فقط افزایش سرایت پذیری بود اشاره کرد: به مرور زمان طی تحقیقات بیشتر مشخص شد اینگونه قدرت انتقال بیشتری در مقایسه با گونه اصلی ووهان دارد، به شکلی که کرونای انگلیسی نوجوانان را بیشتر نیز تهدید می کند. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اعلان اینکه افراد زیر ۲۰ سال بیش از سایرین در معرض ابتلاء به ویروس انگلیسی هستند، اظهار داشت: متأسفانه زیر ۲۰ ساله ها هدف واکسیناسیون اضطرار نیستند و این مساله چالش های پیش روی اپیدمی را دوچندان می کند. طبرسی افزود: متأسفانه گونه انگلیسی مرگ و میر و عوارض بیشتری را در مقایسه با نمونه اصلی ویروسی که مبدا آن ووهان چین بود، دارد. بگفته وی، کرونا مرز ندارد و نمی توان ویروس را پشت مرزها نگه داشت، مگر اینکه قرنطینه های سفت و سخت اعمال شود. وی با اعلان اینکه تا به امروز بیش از ۲۴ مبتلا به ویروس انگلیسی در کشور شناسایی شده اند، عنوان کرد: از این تعداد متأسفانه دو نفر فوت شده اند. این استاد دانشگاه درباره علایم ویروس انگلیسی نیز توضیح داد: علایم و عوارض این بیماری همانند کرونائی که مبدا آن چین بود بروز می کند، با این تفاوت که سرعت پیشرفت این ویروس بمراتب بیشتراست. ولی همچنان اطلاعات کافی درباره این نمونه کرونا در دسترس نیست. طبرسی با یادآوری این مساله که موارد جدید جهش های کرونا به ویروس انگلیسی ختم نمی گردد هشدار داد: ویروس کرونا مدام در حال جهش و چرخش است بدین سبب تنها چاره پیش گیری از چرخش و شیوع گسترده کرونا قطع زنجیره انتقال ویروس می باشد. این فوق تخصص بیماریهای عفونی با اعلان اینکه حتی با شیوع ویروس جهش یافته انگلیسی هنوز تغییر مدلول داری در میزان مبتلایان در کشور دیده نشده اضافه کرد: فقط در ایام اخیر بیماری با شیب افزایشی در حال گسترش است بدین سبب لازم است مسئولان، سیاستگذاران و مردم اعمال محدودیت ها و رعایت پروتکل های بهداشتی را بیش از پیش مورد توجه قرار دهند. وی اشاره کرد: کشور هم اکنون در وضعیت خطرناکی به لحاظ شیوع ویروس کرونا قرار دارد و اگر چنانچه هرچه سریع تر از شیوع گسترده بیماری جلوگیری نشود ممکنست تا اواخر اسفند درگیر پیک های شدیدتر بیماری شویم. عضو هیئت علمی دانشگاه در مورد شیوع آنفلوانزا نیز اظهار داشت: تا به امروز مورد ابتلاء به آنفولانزای ثابت شده ای در کشور دیده نشده و اگر موردی هم شناسایی شده باشد بسیار محدود بوده است. طبرسی افزود: کماکمان موارد سرماخورگی و آنفلوانزا سهم ناچیزی را در اپیدمی کووید به خود اختصاص می دهد و هر موردی از سرماخوردگی و علایم بیماری باید با فرض کرونا مراقبت های لازم و مراجعه به پزشک طبق دستورالعمل ها صورت گیرد. این استاد دانشگاه با اعلان اینکه خیلی از افراد علائمی همانند آبریزش بینی، بدن درد و یا گلودرد را همچنان همان سرماخوردگی ساده می دانند و به آسانی در جامعه تردد می کنند، اضافه کرد: متأسفانه این رفتارها موجب گسترش بیماری می شود به شکلی که صدمات ناشی از آن برای گروه های حساس می تواند جبران ناپذیر باشد. این فوق تخصص بیماریهای عفونی، هشدار داد: به محض مشاهده هر علامتی از بیماری باید قرنطینه به سرعت انجام و در صورت نیاز برای مراحل بعدی درمان به پزشک مراجعه شود. وی ابراز امیدواری کرد که با ورود واکسن هایی که وزارت بهداشت به آنها مجوز استفاده می دهد تا آخر اسفندماه درصد قابل توجهی از گروه های پرخطر واکسینه شوند.

1399/12/03
تگهای خبر: آنفلوانزا , بهداشت , بیمارستان , بیماری