سفارش های وزارت بهداشت به بیماران زمینه ای در همه گیری كرونا

سفارش های وزارت بهداشت به بیماران زمینه ای در همه گیری كرونا بیمارستان دی: سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه مبتلایان به بیماریوهای زمینه ای در معرض خطر بیشتر ویروس کرونا هستند، سفارش هایی را ارائه کرد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دکتر سیما سادات لاری، اظهار داشت: افراد دارای بیماریهای زمینه ای در معرض خطر بیشتر مبتلاشدن به کرونا هستند بدین سبب سفارش می نماییم در صورت مبتلاشدن به فشارخون و دیابت از پزشک خود بخواهید تا درصورت تحت کنترل بودن بیماری شما مقدار مورد نیاز دارو را برای مدت ۳ تا ۶ ماه تجویز کرده تا کمتر مجبور به مراجعه پزشک شوید. لازم است مبتلایان به دیابت در صورت استفاده از انسولین روزانه حداقل ۴ نوبت قندخون خودرا اندازه گیری کنند.
وی ادامه داد: در صورتیکه بیماری شما تحت کنترل است می توان فاصله مراجعه به پزشک را افزایش داد. در صورت مبتلاشدن به فشارخون بدون تجویز پزشک از داروهایی که فشارخون را بالا می برد نظیر بروفن، ایندومتاسین و... استفاده نکنید.
لاری اشاره کرد: لازم است بیمارانی که از داروهای درمان سرطان یا بیماریهای مغزی و یا کورتون استفاده می نمایند، فشارخون خودرا هر دو هفته یکبار و یا نهایتا ماهانه اندازه گیری و کنترل کنند.

1399/12/05
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , پزشك , دارو