نایب رئیس انجمن داروسازان ایران عنوان كرد؛

پزشكان هم نسخه الكترونیك نمی نویسند

پزشكان هم نسخه الكترونیك نمی نویسند نایب رییس انجمن داروسازان ایران، در رابطه با مشکلات داروخانه ها برای نسخه پیچی الکترونیکی بیماران، نکاتی را متذکر شد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سیدعلی فاطمی، در گفتگو با شبکه خبر سیما، عمده مشکلات نسخه الکترونیک را دیده نشدن داروخانه ها در طراحی اولیه این طرح عنوان نمود و اظهار داشت: متأسفانه سازمان های بیمه گر هنوز موفق نشده اند یک طرح یکپارچه برای ساماندهی صدور نسخه الکترونیک در مطب پزشک و سپس در داروخانه ها ارائه نماید. نایب رییس انجمن داروسازان ایران، افزود: متأسفانه الان خیلی از پزشکان به علت مشکلات موجود از قبیل جستجوی نام کامل دارو و ثبت آن در سامانه و…، رغبتی به نسخه الکترونیکی نشان نمی دهند. وی ادامه داد: داروخانه ها هم با مشکلاتی از قبیل کندی سرعت اینترنت و قطعی مدام آن مواجهند که امکان ثبت آنلاین و آفلاین نسخه ها را در کنار سایر معضلات دشوار می کند. فاطمی با اشاره به اینکه نسخه الکترونیکی منجر به کاهش خطاهای دارویی و هزینه ها خواهد شد و به نفع مردم و دولت می باشد، اظهار داشت: بهترین کار این است که سامانه پرونده الکترونیک سلامت شکل گرفته و پیاده سازی شود تا داروخانه ها مجبور به ثبت اطلاعات در چند سیستم نباشند.

1399/12/09
تگهای خبر: بیمه , پزشك , دارو , داروخانه