تازه ترین آمار همه گیری كرونا

تازه ترین آمار همه گیری كرونا بیمارستان دی: آمار جهانیِ مبتلایان به کروناویروس تا حالا به 117 میلیون و 449 هزار و 675 نفر رسیده و مرگ دو میلیون و 605 هزار و 347 نفر بر اثر مبتلاشدن به این بیماری تأیید شده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، بنابر تازه ترین آمارها تا حالا ۹۲ میلیون و ۹۶۴ هزار و ۱۳۷ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافته اند.
روند افزایش آمار مبتلاشدن به بیماری کووید-۱۹ که تا حالا در ۲۱۹ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می گیرد.
آمریکا تا حالا با بیش از ۲۹.۶ میلیون مبتلا و بیش از ۵۳۷ هزار قربانی، همچنان در صدر لیست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.
هند نیز با آمار بیش از ۱۱.۲ میلیون مبتلا بعد از آمریکا در رتبه دوم جهانی قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۱۱ میلیون نفر فراتر رفته و هم اکنون سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است.
همین طور بعد از ایالات متحده تا حالا کشورهای برزیل، مکزیک، هند و انگلیس به ترتیب بالاترین آمار قربانیان این بیماری را ثبت کرده اند.
تعداد جان باختگان کووید ۱۹ در انگلیس از ۱۲۴ هزار نفر عبور کرده و این کشور نیز تا حالا بیشترین قربانیان کرونا را در اروپا داشته است. بعلاوه الان تعداد قربانیان کرونا در ایتالیا هم از ۹۹ هزار نفر عبور کرده و در بین کشورهای اروپایی در رتبه دوم این جدول قرار دارد.
همین طور روسیه بیش از ۸۹ هزار، فرانسه بیش از ۸۸ هزار و آلمان نیز بیش از ۷۲ هزار فوتی بر اثر مبتلاشدن به بیماری کووید-۱۹ را گزارش داده اند.
بعد از این کشورها، اسپانیا با بیش از ۷۱ هزار، ایران با بیش از ۶۰ هزار و ۶۰۰، کلمبیا با بیش از ۶۰ هزار و ۵۰۰، آرژانتین با ۵۲ هزار، آفریقای جنوبی با بیش از ۵۰ هزار، پرو با بیش از ۴۷ هزار و لهستان با بیش از ۴۵ هزار جان باخته دیگر کشورهایی هستند که تا حالا آمار بالای مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ را ثبت کرده اند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که بر اساس گزارش های رسمی بالاترین آمارها را تا حالا داشته اند تا بامداد امروز (دوشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:
۱. آمریکا: ۲۹ میلیون و ۶۹۶ هزار و ۲۵۰ مبتلا، ۵۳۷ هزار و ۸۳۸ قربانی
۲. هند: ۱۱ میلیون و ۲۲۹ هزار و ۳۹۸ مبتلا، ۱۵۷ هزار و ۸۹۰ قربانی
۳. برزیل: ۱۱ میلیون و ۱۹ هزار و ۳۴۴ مبتلا، ۲۶۵ هزار و ۵۰۰ قربانی
۴. روسیه: چهار میلیون و ۳۲۲ هزار و ۷۷۶ مبتلا، ۸۹ هزار و ۹۴ قربانی
۵. انگلیس: چهار میلیون و ۲۱۸ هزار و ۵۲۰ مبتلا، ۱۲۴ هزار و ۵۰۱ قربانی
۶. فرانسه: سه میلیون و ۹۰۴ هزار و ۲۳۳ مبتلا، ۸۸ هزار و ۵۷۴ قربانی
۷. اسپانیا: سه میلیون و ۱۴۹ هزار و ۱۲ مبتلا، ۷۱ هزار و ۱۳۸ قربانی
۸. ایتالیا: سه میلیون و ۶۷ هزار و ۴۸۶ مبتلا، ۹۹ هزار و ۷۸۵ قربانی
۹. ترکیه: دو میلیون و ۷۸۰ هزار و ۴۱۷ مبتلا، ۲۹ هزار و ۳۰ قربانی
۱۰. آلمان: دو میلیون و ۵۰۸ هزار و ۶۵۵ مبتلا، ۷۲ هزار و ۵۳۲ قربانی
بر طبق آمار فوق هم اکنون ۲۱ کشور اول این جدول، همگی از رقم یک میلیون مبتلاشدن عبور کرده اند و بعد از ایالات متحده، هند و برزیل - که سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند - کشورهای روسیه، انگلیس، فرانسه، اسپانیا، ایتالیا، ترکیه، آلمان، کلمبیا، آرژانتین، مکزیک، لهستان، ایران، آفریقای جنوبی، اوکراین، اندونزی، پرو، جمهوری چک و هلند نیز بیش از یک میلیون مبتلا را ثبت کرده اند.

1399/12/19
تگهای خبر: امداد , بیماری