۶۱ فوتی جدید كرونا در كشور

۶۱ فوتی جدید كرونا در كشور سخنگوی وزارت بهداشت از فوت 61 بیمار مبتلا به کرونا در شبانه روز گذشته در کشور آگاهی داد و اظهار داشت: با این احتساب مجموع جانباختگان بیماری به 60 هزار و 928 نفر رسید.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دکتر سیما سادات لاری، اظهار داشت: از روز گذشته تا امروز ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ و برمبنای معیارهای قطعی تشخیصی، ۸ هزار و ۶۰۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۷۰۱ نفر از آنها بستری شدند.
به گفته وی، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۷۱۵ هزار و ۱۶۲ نفر رسید.
لاری اشاره کرد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶۱ بیمار کووید۱۹ جان خودرا از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۰ هزار و ۹۲۸ نفر رسید.
وی در ادامه اظهار داشت: خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۴۶۴ هزار و ۲۶۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
لاری اضافه کرد: سه هزار و ۸۲۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
به گفته وی، تا کنون ۱۱ میلیون و ۴۶۷ هزار و ۵۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

1399/12/20
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , وزارت بهداشت