جهانپور عنوان كرد؛

مصرف اضطراری واكسن سینوفارم چین در ایران منعی ندارد

مصرف اضطراری واكسن سینوفارم چین در ایران منعی ندارد به گزارش بیمارستان دی سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره آخرین وضعیت محموله واکسن سینوفارم اهدایی کشور چین، اظهار داشت: این واکسن در سازمان غذا و دارو تأئیدیه مصرف اضطراری را دریافت کرد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، کیانوش جهانپور، اضافه کرد: پیش از این مجوز ورود و مصرف اضطراری مشروط این واکسن توسط سازمان غذا و دارو صادر شده بود. به نقل از ایشان، مجوز مصرف اضطراری واکسن سینوفارم پیش از این حداقل در ۳۳ کشور دنیا صادر گردیده است و مصرف آن در کشور سازنده و ده ها کشور دیگر شروع شده است. جهانپور خاطرنشان کرد: هم اکنون برای توزیع و تلقیح این واکسن منعی وجود ندارد. این واکسن مانند سایر واکسن های مجاز در سیستم توزیع واکسیناسیون کشوری قرار خواهد گرفت و از راه معاونت بهداشت وزارت بهداشت بر مبنای اولویت های اعلام شده در سند ملی واکسیناسیون کرونا توزیع و استفاده خواهد شد.

1399/12/22
تگهای خبر: بهداشت , دارو , سازمان غذا و دارو , سیستم