افزایش موارد دوقلوزایی در جهان

افزایش موارد دوقلوزایی در جهان به گزارش بیمارستان دی نتایج یک بررسی نشان می دهد: تعداد موارد دوقلوزایی در جهان طی چندین دهه افزایش یافته است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، بررسی ها حاکی از آنست که درمان های ناباروری و تاخیر در حاملگی باعث شده که تعداد موارد دوقلوزایی در جهان افزایش پیدا کند. از اوایل دهه ۱۹۸۰ تا اوایل ۲۰۱۰ نرخ تولد دوقلوها در سراسر جهان از ۹ به ۱۲ مورد در هر ۱۰۰۰ تولد رسیده است.
در این بررسی تاکید شد: آمار انتشار یافته حاکی از آنست که حالا هر سال حدودا ۱.۶ میلیون دوقلو متولد می شوند به شکلی که از هر ۴۲ مورد تولد یک مورد دوقلو هستند.
این مطالعه که نخستین تجزیه و تحلیل جامع جهانی در نوع خود است، نشان میدهد این افزایش به سبب پیشرفت در حوزه باروری با کمک علوم پزشکی مانند IVF و تصمیم زنان به تاخیر در فرزندآوری است برای اینکه مادران مسن بیشتر احتمال دارد دوقلو به دنیا آورند.
یافته های بدست آمده برمبنای مقایسه آمار تولد دوقلوها در سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۵ از ۱۶۵ کشور است.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از روزنامه ایندیپندنت، بگفته پژوهشگران انگلیسی بنظر می رسد نرخ فعلی دوقلوزایی بیشترین میزان را داشته است. همین طور بالاترین میزان در آمریکای شمالی و اروپا ثبت شده که این رشد طی سه دوره ۷۱ و ۶۱ درصد بوده است. درحقیقت، دوقلوزایی در تمامی مناطق مورد مطالعه به غیر از آمریکای جنوبی افزایش داشته است.

1399/12/23
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , درمان