سخنگوی وزارت بهداشت اعلام كرد

اسامی شهرهای قرمز و نارنجی

اسامی شهرهای قرمز و نارنجی سخنگوی وزارت بهداشت ضمن اعلام اسامی شهرستان های دارای وضعیت قرمز و نارنجی کرونائی، اظهار داشت: سفارش ما به مردم این است که نوروز امسال هم مانند سال قبل از مبادرت به سفر پرهیز کنند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دکتر سیما سادات لاری، اظهار داشت: از امروز ۹ شهرستان کشور در وضعیت قرمز و ۳۱ شهرستان کشور در وضعیت نارنجی بیماری کرونا قرار دارند.

وی اضافه کرد: شهرستان گچساران از استان کهگیلویه و بویراحمد، شهرستان آبادان، اهواز، بندرماهشهر، دزفول، رامهرمز، شوش، شوشتر و کارون از استان خوزستان همچون شهرستان های دارای وضعیت قرمز بیماری هستند.

لاری افزود: همین طور شهرستان های سراب و عجب شیر از استان آذربایجان شرقی، ارومیه، چایپاره، ماکو و نقده از آذربایجان غربی، شهرستان گلپایگان از استان اصفهان، شهرستان دهلران از استان ایلام، شهرستان های دیلم، کنگان و گناوه از استان بوشهر، شهرستان سامان از چهارمحال و بختیاری، شهرستان های امیدیه، ایذه، اندیمشک، باغ ملک، باوی، بهبهان، خرمشهر، دشت آزدگان، شادگان و مسجد سلیمان از استان خوزستان، شهرستان های ارسنجان و زرین دشت از استان فارس، شهرستان دیوان دره از کردستان، شهرستان های پل دختر و درود از لرستان، شهرستان خمین از استان مرکزی، شهرستان بندر خمیر از استان هرمزگان، شهرستان نهاوند از استان همدان و شهرستان خاتم از استان یزد همچون شهرستان های دارای وضعیت نارنجی بیماری هستتند.

وی اشاره کرد: همانطور که قبل از این اعلام شده است، تا تاریخ ۱۵ فروردین ۱۴۰۰، هرگونه سفر از و به شهرستان های دارای وضعیت قرمز و نارنجی ممنوعست.

سخنگوی وزارت بهداشت اظهار داشت: در عین حال کماکان سفارش ما و همکارانمان در وزارت بهداشت به مردم این است که نوروز امسال هم مانند سال قبل از مبادرت به سفر پرهیز کنید تا با همراهی و کمک شما شاهد گذران روزهای آرام و به دور از خطر در ایام آغازین سال جدید باشیم.

1399/12/27
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , وزارت بهداشت