جدید ترین آمار جهانی همه گیری كرونا

جدید ترین آمار جهانی همه گیری كرونا به گزارش بیمارستان دی آمار جهانیِ مبتلایان به کروناویروس تابحال به ۱۲۳ میلیون و ۸۶۸ هزار و ۹۸۲ نفر رسیده و مرگ دو میلیون و ۷۲۷ هزار و ۷۳۸ نفر بر اثر مبتلا شدن به این بیماری تأیید شده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، بنابر تازه ترین آمارها تابحال ۹۹ میلیون و ۷۹۵ هزار و ۱۵۲ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ هم بهبود یافته اند.
روند افزایش آمار مبتلا شدن به بیماری کووید-۱۹ که تابحال در ۲۱۹ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می گیرد.
آمریکا تابحال با بیشتر از ۳۰.۵ میلیون مبتلا و بیشتر از ۵۵۵ هزار قربانی، همچنان در صدر لیست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.
برزیل هم با آمار بیشتر از ۱۱.۹ میلیون مبتلا بعد از آمریکا در رتبه دوم جهانی قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در هند هم از ۱۱.۶ میلیون نفر فراتر رفته و هم اکنون سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است.
همچنین بعد از ایالات متحده تابحال کشورهای برزیل، مکزیک، هند، انگلیس و ایتالیا به ترتیب بالاترین آمار قربانیان این بیماری را ثبت کرده اند.
تعداد جان باختگان کووید ۱۹ در انگلیس از ۱۲۶ هزار نفر عبور کرده و این کشور هم تابحال بیشترین قربانیان کرونا را در اروپا داشته است. بعلاوه الان تعداد قربانیان کرونا در ایتالیا هم از ۱۰۴ هزار نفر عبور کرده و در بین کشورهای اروپایی در رتبه دوم قرار دارد.
همچنین روسیه بیشتر از ۹۵ هزار، فرانسه بیشتر از ۹۲ هزار و آلمان هم بیشتر از ۷۵ هزار فوتی بر اثر مبتلا شدن به بیماری کووید-۱۹ را گزارش داده اند.
پس از این کشورها، اسپانیا با بیشتر از ۷۲ هزار، کلمبیا با بیشتر از ۶۲ هزار، ایران با بیشتر از ۶۱ هزار و ۷۰۰، آرژانتین با ۵۴ هزار، آفریقای جنوبی با بیشتر از ۵۲ هزار، پرو با بیشتر از ۵۰ هزار و لهستان با بیشتر از ۴۹ هزار جان باخته دیگر کشورهایی هستند که تابحال آمار بالای مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ را ثبت کرده اند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که بر اساس گزارش های رسمی بالاترین آمارها را تابحال داشته اند تا بامداد امروز (دوشنبه دوم فروردین ماه ۱۴۰۰ شمسی) به ترتیب به شرح زیر است:
۱. آمریکا: ۳۰ میلیون و ۵۲۱ هزار و ۷۶۵ مبتلا، ۵۵۵ هزار و ۳۱۴ قربانی
۲. برزیل: ۱۱ میلیون و ۹۹۸ هزار و ۲۳۳ مبتلا، ۲۹۴ هزار و ۱۱۵ قربانی
۳. هند: ۱۱ میلیون و ۶۴۶ هزار و ۸۱ مبتلا، ۱۶۰ هزار و ۳ قربانی
۴. روسیه: چهار میلیون و ۴۵۶ هزار و ۸۶۹ مبتلا، ۹۵ هزار و ۳۰ قربانی
۵. انگلیس: چهار میلیون و ۲۹۶ هزار و ۵۸۳ مبتلا، ۱۲۶ هزار و ۱۵۵ قربانی
۶. فرانسه: چهار میلیون و ۲۸۲ هزار و ۶۰۳ مبتلا، ۹۲ هزار و ۳۰۵ قربانی
۷. ایتالیا: سه میلیون و ۳۷۶ هزار و ۳۷۶ مبتلا، ۱۰۴ هزار و ۹۴۲ قربانی
۸. اسپانیا: سه میلیون و ۲۱۲ هزار و ۳۳۲ مبتلا، ۷۲ هزار و ۹۱۰ قربانی
۹. ترکیه: سه میلیون و ۱۳ هزار و ۱۲۲ مبتلا، ۳۰ هزار و ۶۱ قربانی
۱۰. آلمان: دو میلیون و ۶۷۰ هزار مبتلا، ۷۵ هزار و ۲۷۰ قربانی
براساس آمار فوق هم اکنون ۲۱ کشور اول این جدول، همگی از رقم یک میلیون مبتلا شدن عبور کرده اند و بعد از ایالات متحده، برزیل و هند- که سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند - کشورهای روسیه، انگلیس، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، ترکیه، آلمان، کلمبیا، آرژانتین، مکزیک، لهستان، ایران، اوکراین، آفریقای جنوبی، جمهوری چک، پرو، اندونزی و هلند هم بیشتر از یک میلیون مبتلا را ثبت کرده اند.

1400/01/02
تگهای خبر: امداد , بیماری