كولیوند عنوان كرد؛

تشریح خدمات اورژانس در تعطیلات نوروزی

تشریح خدمات اورژانس در تعطیلات نوروزی بیمارستان دی: رئیس سازمان اورژانس کشور، خدمات بهداشتی و درمانی سازمان اورژانس در روزهای نوروز را تشریح نمود.

پیرحسین کولیوند در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به خدمات بهداشتی و درمانی سازمان اورژانس در نوروز گفت: هماهنگ شده از هر رشته یکی از متخصصان حتما در بیمارستان ها حضور داشته باشد.
وی اضافه کرد: اتاق عمل و بخش های ویژه فعال می باشند. همین طور به تمام بیمارستان های خصوصی، دولتی، خیریه و نظامی ابلاغ کرده ایم شرایطشان را برمبنای برنامه ریزی های ما در ستاد ملی مقابله با کرونا هماهنگ کنند.
رئیس سازمان اورژانس کشور اظهار داشت: طبق بازدیدهایی که از بامداد انجام شده برنامه ریزی ها خوب پیش می رود و همین طور به تمام داروخانه ها ابلاغ گردیده که در روزهای تعطیلات باز باشند تا مردم در تامین دارو با مشکل مواجه نباشند.
وی اشاره کرد: همین طور برای تامین خون و فرآورده های خونی از قبل برنامه ریزی شده و مشکلی دراین زمینه نداریم.
کولیوند در آخر اظهار داشت: بررسی ها نشان میدهد بیشتر مبتلایان به بیماری کرونا در دورهمی ها و مسافرت ها به این بیماری مبتلا شده اند به همین خاطر سفارش می نماییم از دورهمی و سفر در روزهای تعطیل پرهیز کنند.

1400/01/06
تگهای خبر: امداد , بهداشت , بیمارستان , بیماری