مسئول فنی آزمایشگاه جامع كرونا بیمارستان امام (ره) عنوان كرد؛

تشخیص ویروس جهش یافته در آزمایشگاه بیمارستان امام

تشخیص ویروس جهش یافته در آزمایشگاه بیمارستان امام بیمارستان دی: مسئول فنی آزمایشگاه جامع کرونا مجتمع بیمارستانی امام(ره)، از امکان تشخیص ویروس جهش یافته در آزمایشگاه بیمارستان امام آگاهی داد.

عباس شکوری، در گفتگو با خبرنگار مهر، به سختی کار در یک سال قبل اشاره نمود و اظهار داشت: با همکاری گروهی از بهترین کارشناسان ژنتیک مجتمع و تعدادی از کارشناسان داوطلب با کمترین امکانات بیش از ۵۰ هزار تست بدون خطا انجام شده است. رئیس بخش ژنتیک مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، ثبت و انتقال دانش راه اندازی این آزمایشگاه را مهم دانست و اضافه کرد: ما این آزمایشگاه را از صفر و در کمترین زمان و با امکانات اولیه در ایام آغازین کرونا و در شرایطی راه اندازی کردیم که به خاطر ترس عمومی و ناشناخته بودن کرونا امکان تشکیل تیم کارشناسی کامل مهیا نبود و همکاران من با از خودگذشتگی و انجام وظایف چندین جایگاه و پست سازمانی و آزمایشگاهی توسط هر نفر، توانستند این آزمایشگاه را در کمتر از ۲۰ روز به یکی از آزمایشگاه های اصلی و مرجع کشور تبدیل کنند. شکوری همین طور از آمادگی این آزمایشگاه برای تشخیص جهش های نوین بیماری کرونا آگاهی داد و اضافه کرد: برمبنای تحقیقات و بررسی کارشناسی همکاران بخش PCR آزمایشگاه جامع کرونا بر روی کیت های مختلف و همین طور انجام نمونه مثبت توالی یابی شده کرونای موسوم به بریتانیایی، دانش فنی و تجهیزات مورد نیاز برای تشخیص اینگونه و دیگر جهش های کرونا در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) فراهم گشته است.

1400/01/07
تگهای خبر: بیمارستان , بیماری , ژنتیك , نوین