معاون دانشگاه علوم پزشكی اراك:

عملیات تكمیل پروژه بیمارستان ولیعصر(عج) اراك شروع شد

عملیات تكمیل پروژه بیمارستان ولیعصر(عج) اراك شروع شد معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اراک، اظهار داشت: عملیات تکمیل پروژه بیمارستان ولی عصر (ع) اراک بعد از مدتی توقف، با پیمانکار جدید شروع شد.

سعید رضا سلطانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار نمود: با تجهیز کارگاه توسط پیمانکار جدید و استقرار کامل عوامل و دستگاهها، عملاً کار ساخت و تکمیل این پروژه در سال جدید شروع شد.
وی اضافه کرد: فعالیت این پیمانکار رسماً از امروز کلید خورد و امیدواریم طبق قراردادی که دانشگاه علوم پزشکی با پیمانکار جدید دارد، بتوان این پروژه را در موعد مقرر به پایان برساند.
وی ضمن تشکر از پیگیری و تلاش نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اراک، استاندار، نمایندگان مردم اراک در مجلس در به ثمر نشاندن این پروژه اشاره کرد: پیمانکار قبلی به دلیلهای مختلف با بدقولی هایی که داشت از ادامه فعالیت در این پروژه منع شد و با عقد قرارداد با پیمانکار جدید، پیش بینی می نماییم ظرف مدت ۱۵ ماه آتی این پروژه به پایان و مورد بهره برداری برسد.
سلطانی اظهار داشت: پیمانکار جدید که کار ساخت و اتمام این پروژه را قبول کرده، حرفه ای است و سابقه خوبی در حوزه بیمارستان سازی دارد و دانشگاه علوم پزشکی اراک بعنوان کارفرما و متولی سلامت مردم، به صورت کامل از این قرارداد و پیمانکار حمایت می کند تا این پروژه که نه فقط مردم اراک بلکه سایر شهرستان های استان و استان های همجوار چشم به فعالیت آن دوخته اند، به پایان برسد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه تصریح کرد: با ورود پیمانکار جدید به این پروژه جان تازه ای به عملیات ساخت این بیمارستان تزریق شد و مجموعه علوم پزشکی در اراک نیز تا حد توان اهتمام می کند، موانع پیش رو را بردارد تا هر چه سریع تر این پروژه ملی و استانی به بهره برداری برسد.

1400/01/09
تگهای خبر: بیمارستان , پزشك , پزشكی , دستگاه