81 فوتی و 9310 مبتلای جدید كرونا در كشور

81 فوتی و 9310 مبتلای جدید كرونا در كشور سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۹هزار و ۳۱۰ مبتلای جدید کووید۱۹ در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دکتر سیماسادات لاری اظهار داشت: از روز گذشته تا امروز ۹ فروردین ۱۴۰۰ و بر مبنای معیارهای قطعی تشخیصی، ۹ هزار و ۳۱۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۱۵۷ نفر از آنها بستری شدند.
وی افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۸۶۴ هزار و ۹۸۴ نفر رسید.
لاری همینطور اظهار داشت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۸۱ بیمار کووید۱۹ جان خویش را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۲ هزار و ۴۷۸ نفر رسید.
به گفته وی، خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۶۰۰ هزار و ۴۸۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
لاری اضافه کرد: سه هزار و ۹۴۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان ها تحت مراقبت قرار دارند.
وی همینطور اظهار داشت: تا کنون ۱۲ میلیون و ۶۸۲ هزار و ۹۶۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت اضافه کرد: هم اکنون ۲۳ شهرستان قرمز و ۴۴ شهرستان نارنجی هستند و بر مبنای مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا مسافرت "از" و "به" شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی، ممنوع می باشد.
وی اظهار داشت: همینطور ۲۸۷ شهرستان در وضعیت زرد و ۹۴ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

1400/01/10
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , وزارت بهداشت