رشد ۲۸ و نیم درصدی تعرفه های پزشكی ۱۴۰۰

رشد ۲۸ و نیم درصدی تعرفه های پزشكی ۱۴۰۰ دبیر و رئیس دبیرخانه شورایعالی بیمه سلامت از رشد 28.5 درصدی در تعرفه های پزشکی برای سال 1400 اطلاع داد و اظهار داشت: البته هنوز هیچ عدد و رقمی برای اجزای تعرفه های پزشکی سال جاری اعلام نشده است و هرکس که در این حوزه عدد و رقمی عرضه می کند، تکذیب می شود.

دکتر سید سجاد رضوی در گفت و گو با ایسنا، درباره میزان رشد تعرفه های پزشکی در سال ۱۴۰۰، اظهار داشت: هم اکنون یک رشد ۲۸.۵ درصدی در تعرفه های پزشکی داده شده است، اما میزان رشد اجزای تعرفه ها باید با نظر اعضای شورای عالی بیمه تصویب شده و بعد به دولت رفته و از طرف دولت ابلاغ شود.
وی اشاره کرد: هنوز هیچ عدد و رقمی برای اجزای تعرفه های پزشکی امسال اعلام نشده است و هرکس که دراین زمینه عدد و رقمی ارائه می کند، تکذیب می شود.
رضوی با اعلان اینکه هنوز درباره میزان رشد اجزای تعرفه ها تصمیم گیری نشده است، اظهار داشت: رشد کلی ۲۸.۵ درصدی تعرفه ها در دولت تصویب شده، اما اجزا باید از طرف دولت ابلاغ شود. این ۲۸.۵ درصد هم برای بخش دولتی اعمال می شود و هم خیریه و خصوصی.

1400/01/14
تگهای خبر: بیمه , پزشك , پزشكی , سلامت