معاون درمان وزارت بهداشت تاكید كرد؛

كاركنان بخش های پاراكلینیكی برای واكسن كرونا ثبت نام كنند

كاركنان بخش های پاراكلینیكی برای واكسن كرونا ثبت نام كنند بیمارستان دی: معاون درمان وزارت بهداشت، از کارکنان آزمایشگاه ها، رادیولوژی، مراکز طب هسته ای و سایر بخش های پاراکلینیک در سامانه نیازسنجی تامین واکسن کرونا ثبت نام کنند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، قاسم جان بابایی، در نامه ای خطاب به رئیس کل سازمان نظام پزشکی خواهان ثبت نام کارکنان آزمایشگاه ها، رادیولوژی ها، مراکز طب هسته ای و سایر بخش های پاراکلینیک در سامانه نیازسنجی تامین و تلقیح واکسن کووید ۱۹ نظام پزشکی شد. در قسمتی از این نامه آمده است: در امتداد ضرورت محافظت و ایمن سازی مدافعان سلامت و با توجه به اهمیت خدمات باارزش کارکنان بخش های پاراکلینیک و مخاطراتی که بطور مستقیم این همکاران را تهدید می کند، خواهشمند است دستور فرمائید در نیازسنجی جهت تامین و تلقیح واکسن کووید ۱۹؛ گروه کارکنان آزمایشگاه؛ رادیولوژی ها؛ مراکز طب هسته ای و سایر بخش های پاراکلینیک در اولویت قرار گرفته و امکان ثبت نام کارکنان در سایت معرفی شده آن سازمان توسط مسئولین فنی پروانه دار میسر گردد.

1400/01/14
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , ثبت نام