در مركز طبی كودكان صورت گرفت؛

انجام نخستین پیوند كلیه كودكان در سال 1400

انجام نخستین پیوند كلیه كودكان در سال 1400 بیمارستان دی: تیم پیوند کلیه کودکان مرکز طبی کودکان نخستین پیوند موفقیت آمیز کلیه در سال 1400 در این بیمارستان را انجام داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مرکز طبی کودکان، با همکاری هیأت علمی دپارتمان های فوق تخصصی اورولوژی و نفرولوژی کودکان بیمارستان، عمل موفقیت آمیز پیوند کلیه با هماهنگی مرکز مدیریت پیوند وزارت بهداشت، روز شنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، بر روی یک بیمار ۱۵ ساله انجام شد. بیمار دختر ۱۵ ساله با بیماری مزمن کلیوی است که تحت همودیالیز بوده است. در این عمل پیوند که توسط تیم پیوند کلیه مرکز طبی کودکان انجام شد، نتیجه عمل رضایت بخش بوده و کلیه پیوندی عملکرد مطلوب دارد. بیمار با حال عمومی خوب تحت مراقبت های بعد از عمل پیوند در بخش کلیه است.

1400/01/19
تگهای خبر: اورولوژی , بهداشت , بیمارستان , بیماری