یك فوق تخصص عفونی تاكید كرد؛

هر علامت بیماری را كرونا بدانیم

هر علامت بیماری را كرونا بدانیم بیمارستان دی: استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، اظهار داشت: الان سرماخوردگی نداریم و هر علامت بیماری مثل تب، آبریزش، عطسه و سرفه علامت کرونا است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدرضا صالحی در برنامه «تیتر امشب» شبکه خبر با انتقاد از تصمیم سازی نادرست و ساده انگاری و عادی انگاری مردم که سبب شیوع مجدد و گسترده کرونا در کشور شده است، اضافه کرد: تیم های بیمارستانی به شدت تحت فشارند و مشوق های معنوی و مادی می تواند تاب آوری آنها را برای عبور از پیک بیماری تقویت کند. این فوق تخصص بیماریهای عفونی با اعلان اینکه نتیجه تست پی سی آر ۶۰ تا ۷۰ درصد درست است، اظهار داشت: الان سرماخوردگی نداریم و هر علامت بیماری مثل تب، آبریزش، عطسه و سرفه علامت کرونا است و افراد با مشاهده این علایم باید خودشان را ایزوله کنند و در صورت بدتر شدن علایم به مراکز درمانی مراجعه کنند. صالحی با ابراز خشنودی از اینکه سن ابتلای افراد پایین آمده اما کودکان بدحال نادرند، اضافه کرد: افراد بالای ۶۰ سال و یا دارای بیماریهای زمینه ای در صورت ابتلاء و ظهور علایم زودتر به پزشک مراجعه کنند.

وی از مردم خواست که در صورت مشاهده کمترین علامت بیماری از بیرون آمدن اجتناب کنند و پروتکل ها را شامل فاصله گذاری اجتماعی، پرهیز از تجمعات و دورهمی ها و زدن ماسک و شستشوی دست ها بیشتر رعایت نمایند. صالحی، اهمیت واکسیناسیون را تصریح کرد و اظهار داشت: تعدادی از متخصصان معتقدند در صورت مؤثر بودن واکسن ها ۲ سال زمان می برد تا بیماری کنترل شود در غیر این صورت شاید تا ۱۰ سال هم زمان برای مهار بیماری لازم باشد.

1400/01/23
تگهای خبر: بیمارستان , بیماری , پزشك , پزشكی