مدیركل فرآورده های طبیعی سازمان غذا و دارو عنوان كرد؛

قابلیت پوشش ۳۹ دسته از بیماری ها با داروهای سنتی

قابلیت پوشش ۳۹ دسته از بیماری ها با داروهای سنتی بیمارستان دی: مدیر كل فرآورده های طبیعی، سنتی و مكمل سازمان غذا و دارو اظهار داشت: هم اكنون برای ۳۹ دسته از بیماری ها داروی سنتی و همینطور ۵۴ دسته از بیماری ها داروی طبیعی وجود دارد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكتر مهناز خانوی اضافه كرد: در زمینه داروهای سنتی برنامه های موثری در این اداره كل انجام شده و هم اكنون برای ۳۹ دسته از بیماری ها داروی سنتی و همینطور ۵۴ دسته از بیماری ها داروی طبیعی وجود دارد.
وی ادامه داد: بیماری های مزمن بسیار وسیع است كه باید در این راستا در زمینه تولید داروهای بیشتر و با كیفیت بكوشیم.
خانوی اظهار داشت: هم اكنون ۹۴۴ پروانه طب سنتی در لیست قرار دارد كه رشد قابل تحسینی داشته است كه باید این رشد را با افرایش كیفیت ادامه دهیم.

1396/10/06
تگهای خبر: بیماری , دارو , سازمان غذا و دارو