معاون درمان ستاد مقابله با كرونا در كلانشهر تهران:

اوج مرگ های كرونایی در پیك چهارم را تجربه می نماییم

اوج مرگ های كرونایی در پیك چهارم را تجربه می نماییم معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، اظهار داشت: در اوج مرگ و میرهای پیک چهارم کرونا هستیم.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، نادر توکلی، در گفتگو با شبکه خبر، از شمار مبتلایان به کرونا و وضعیت پایتخت گفت و اضافه کرد: ۱۰ فروردین آغاز پیک چهارم است و هنوز بعد از یک ماه ادامه دارد. وی از آمادگی ۶۰ درصد از تخت های بیمارستانی گفت و افزود: در پیک چهارم شاخص کشندگی پایین تر است. معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران این روزها را اوج مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا در پیک چهارم اعلام نمود و اضافه کرد: انتظار داریم با کاهش آمار بیماران سرپایی از تعداد بیماران بستری و فوتی کاسته شود. وی، تعداد بیماران بستری در مراکز درمانی را حدود ۸ هزار و ۳۰۰ نفر اعلام نمود و اظهار داشت: با در نظر گرفتن شماره ۶۰۷۰ در استان تهران، مبتلایان کرونایی نیازمند به تخت بیمارستانی، ساماندهی می شود. توکلی اضافه کرد: هر زمان تعداد بستری شدگان با تعداد ترخیص شده ها برابر شود نشان از قدرت توان پزشکی و افزایش تجربه کادر درمان است.

1400/02/13
تگهای خبر: بیمارستان , پزشك , پزشكی , درمان