در بسته اخبار اجتماعی ایسنا بخوانید

از بی تأثیری زلزله ملارد برگسل های تهران تا سفارش های اورژانس

از بی تأثیری زلزله ملارد برگسل های تهران تا سفارش های اورژانس بیمارستان دی: زلزله تأثیری روی گسل های تهران نداشت، تهران از لندن امن تر است؛ دیگر كسانی كه شئونات اسلامی را رعایت نمی كنند، به بازداشتگاه نمی بریم، طرح تغییر فصل مدارس در حال بررسی است، «ایران»ساكن پردیسان می گردد و.... سر تیتر بعضی از اخبار امروز خبرهای اجتماعی ایسنا در روز چهارشنبه است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، سرویس اجتماعی ایسنا، امروز بیش از 60 خبر را روی خروجی خود منتشر نموده است كه بعضی از مهمترین آن ها در ادامه می آید:
نام گذاری تونلی در پایتخت به نام "مصدق"
حسن خلیل آبادی -رئیس كمیته میراث فرهنگی شورای شهر تهران- از نام گذاری تونل آرش- اسفندیار به نام مصدق اطلاع داد و اظهار داشت: این نامگذاری در نوبت بررسی در صحن علنی شورای شهر است.
مردم در زمان وقوع زلزله از محله خود خارج نشوند/در گسل شمال تهران هیچ تنش و لرزه غیرعادی ثبت نشد
محمد علی نجفی -شهردار تهران- اعلام نمود: مردم در زمان وقوع زلزله از محله خود خارج نشوند چراكه این ترددها باعث می گردد عملیات كمك رسانی با مشكل انجام شود. خواهش دوم من مربوط به رجوع به پمپ بنزین ها است. بسیار عجیب است كه زلزله اتفاق بیفتد و مردم در پمپ بنزین ها باشند. این كار بسیار خطرناكی است كه هفته پیش از سر گذرانیدم.
پخش زنده اعمال جراحی در فضای مجازی تخلف است/ ممنوعیت تبلیغ خدمات پزشكی
تكلیف اطلاع رسانی خدمات حوزه پزشكی و سلامت در قانون سازمان نظام پزشكی به صورت شفاف آمده و مجازات تخلف از آن هم مشخص است، اما هنوز هم خدمات معجزه آسای كلینیك های زیبایی و لاغری، پخش زنده عمل های جراحی و فهرست طولانی مدارك مختلف آموزشی پزشك از كشورهای خارجی كه مخاطب عام، چیزی از آن سر در نمی آورد، در شبكه های مجازی تبلیغ می گردد. آیین نامه تبلیغات پزشكی در قانون سازمان نظام پزشكی ۲۱ ماده دارد و جزئیات مواردی كه باید در اطلاع رسانی خدمات پزشكی رعایت شود، تشریح شده است. سازمان نظام پزشكی بارها تاكید كرده است كه در حوزه خدمات سلامت تبلیغ نداریم، بلكه خدمات این حوزه باید اطلاع رسانی شود؛ این یعنی معرفی خدمات بدون استفاده از توضیحات گمراه كننده و نادرست.
نرخ باروری در كشور به سطح جانشینی رسید
دكتر محمدجلال عباسی -نایب رئیس انجمن جمعیت شناسی ایران- اعلام نمود كه بحرانی در وضعیت جمعیت ایران نداریم و نرخ باروری در كشور به سطح جانشینی رسیده است.
یك كشته و ۵۷ مصدوم در پی زلزله شب گذشته البرز
به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، در زلزله ۴. ۲ ریشتری شب گذشته البرز، علی سلیمانی ۵۸ ساله به علت ارست قلبی تنفسی در بیمارستان امام حسین (ع) جان خویش را از دست داد.
واكنش معاونت امور زنان ریاست جمهوری به یادداشت «زهرا آیت اللهی»
روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، به یادداشت انتشار یافته از جانب رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی، با عنوان «لایحه امنیت زنان در برابر خشونت یا اجرای هدف ۵ سند ۲۰۳۰» پاسخ داد.
سوپراستارهای مجازی، الگوهای امروزی جوانان / نسلی كه در فضای تركیبی زندگی می كند
دكتر عباس كاظمی - جامعه شناس- با اشاره به اینكه هم اكنون گروه های مرجع یعنی افرادی كه جوانان آنان را الگو قرار می دهند و هویت شان را از آنها می گیرند، با استفاده از ظرفیت دنیای مجازی تولید شده اند، اظهار داشت: خیلی از این گروه های مرجع در اینترنت ریشه در «بازاریابی» دارند و از این طریق تبدیل به افراد موثر شدند. آنان كسانی هستند كه برندها را به جوانان معرفی می كنند و به واسطه اینكه چه چیزی می پوشند و یا مصرف می كنند گروهی را به دنبال خودشان می كشند.
سوابق تحصیلی 4 میلیون ایرانی موجود نیست
علی باقرزاده -رئیس سازمان نهضت سوادآموزی- با اشاره به تشكیل شناسنامه آموزشی برای 49 میلیون ایرانی اظهار داشت: متاسفانه هنوز سوابق آموزشی چهار میلیون نفر را پیدا نكرده ایم.
طرح تغییر فصل مدارس در حال بررسی است
بطحایی -وزیر آموزش و پرورش- با اشاره به اینكه طرح تغییر فصل مدارس در حال بررسی است، اظهار داشت: هنوز نمی توانم پاسخ قطعی برای اجرا و یا عدم اجرای این پیشنهاد عرض كنم اما در دستور كار هست و دارد بررسی می گردد.
«ایران»ساكن پردیسان می شود/احتمال تولیدمثل یوز كشف شده در تهران وجود دارد
ایمان معماریان -دامپزشك پارك پردیسان- كه «ایران» (ماده یوز كشف شده در تهران) را معاینه كرد، با اشاره به اینكه این یوز شرایط بازگشت به طبیعت را ندارد، اظهار داشت: احتمال تولیدمثل این یوز با كوشكی «یوز نر سایت تحقیقات یوزپلنگ آسیایی» وجود دارد.
برگزاری مانورهای نظامی دریایی با سازمان محیط زیست هماهنگ نمی شود
پروین فرشچی -معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست- با تاكید بر اینكه این سازمان باید در جریان برگزاری مانورهای نظامی در دریا قرار گیرد، اظهار داشت: سازمان بنادر و دریانوردی و سازمان حفاظت محیط زیست در جریان مانورهای نظامی قرار نمی گیرند.
تهران از لندن امن تر است/ دیگر كسانی كه شئونات اسلامی را رعایت نمی كنند، به بازداشتگاه نمی بریم
سردار رحیمی -فرمانده انتظامی تهران بزرگ- بااشاره به رویكرد ایجابی پلیس اظهار داشت: دیگر كسانی كه شئونات اسلامی را رعایت نمی كنند، به بازداشتگاه نمی بریم و پرونده تشكیل نمی دهیم بلكه به آموزش هایی را عرضه می نماییم تا كنون 7913 نفر در این كلاس ها آموزش دیدند.
زلزله تأثیری روی گسل های تهران نداشت/باز شدن در ورزشگاه ها و مصلی به روی مردم
احمد صادقی -رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران- اعلام نمود زمین لرزه اخیر تنشی روی گسل های تهران تولید نكرده است.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، پربازدیدترین اخبار اداره اجتماعی در ۲۴ ساعت گذشته به شرح زیر است:
تهران لرزید/كانون، حوالی ملارد/مردم نگران نباشند/چند سفارش مهم اورژانس
جزئیات بیشتر از زلزله ملارد/مردم نگران نباشند