رییس جمعیت هلال احمر اعلام كرد

ورود یك میلیون دز واكسن كرونا تا هفته آتی

ورود یك میلیون دز واكسن كرونا تا هفته آتی بیمارستان دی: رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به برنامه این سازمان برای واکسیناسیون اتباع خارجی، از ورود محموله جدید واکسن کرونا به کشور نهایتا تا اوایل هفته آتی آگاهی داد.

دکتر کریم همتی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به محموله های جدید واکسنی که مقرر است از طرف جمعیت هلال احمر وارد کشور شود، اظهار داشت: بحث واکسن به این صورت است که جمعیت هلال احمر با همکاری وزارت بهداشت، وزارت امور خارجه و سفرایمان تلاش می کند تا بتوانیم واکسن وارد نماییم. ان شاءالله اواخر این هفته یا اوایل هفته آتی مقرر است یک میلیون دوز واکسن کرونا وارد کشور شود. همین طور تا خرداد ماه هم مقادیر قابل توجهی واکسن وارد کشور می شود.

وی درباره وضعیت واکسیناسیون اتباع خارجی که در کشورمان زندگی می کنند، اظهار نمود: درباره اتباع خارجی به فدراسیون و دفتر صلیب سرخ درخواست دادیم تا برای واکسیناسیون اتباع افغان کمک کرده و واکسن در اختیار ما قرار دهند. از ۴۰ میلیون دوز واکسنی که قرار شده فدراسیون برای مهاجرین و رانده شدگان کشورهای درگیر جنگ، اختصاص دهند، قرار شده سهمی را هم به ایران دهند. البته واکسن آن از طرف فدراسیون بین المللی هلال احمر فعلا فراهم نشده است، اما پیگیر موضوع هستیم.

همتی افزود: در عین حال قسمتی از کار هم که مربوط به اتباعی است که داخل ایران هستند، اما شناسنامه ندارند که قرار شد وزارت کشور کدهایی را به آنها اختصاص دهند که جزییات این مساله را وزارت بهداشت پیگیری می کند.

وی اظهار داشت: مشخصا در بحث اتباع خارجی و کمیساریای عالی پناهندگان، از طرف هلال احمر درخواست مکتوب دادیم که به محض اینکه واکسن شان فراهم گردد، در اختیار ما هم قرار دهند تا ما هم به روند واکسیناسیون اتباع خارجی کمک نماییم.

1400/02/20