استاندار تهران خبر داد

افتتاح بیمارستان 300 تختخوابی فیروزآبادی ری در هفته جاری

افتتاح بیمارستان 300 تختخوابی فیروزآبادی ری در هفته جاری بیمارستان دی: استاندار تهران از افتتاح بیمارستان 300 تختخوابی فیروزآبادی ری در روز پنجشنبه هفته جاری آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، انوشیروان محسنی بندپی در آخر جلسه ستاد مقابله با کرونای استان تهران اظهار داشت: حدود ۹۴۶ هزار دُز واکسن در ۷۵ مرکز دانشگاه های علوم پزشکی در استان تهران تزریق شده است و منتظر تحویل واکسن هستیم تا ادامه کار واکسیناسیون تداوم پیدا کند.
وی ادامه داد: واکسن برکت مجوز تزریق اضطراری را ستاندن کرده که با این مجوز شروع واکسیناسیون تولید داخل محقق خواهد شد تا از این طریق واکسیناسیون بر طبق روند گروه های سنی مشخص شده توسط ستاد ملی تداوم پیدا کند.
استاندار تهران با اشاره به برگزاری چهار انتخابات ریاست جمهوری، میان دوره ای مجلس شورای اسلامی، میان دوره ای مجلس خبرگان رهبری و شوراهای شهر و روستا در تهران اظهار داشت: انتخابات ریاست جمهوری ملی است که مصوب شده ناظرین کاندیداها در شعب حضور پیدا کنند، اما سه انتخابات دیگر در تهران جنبه محلی دارد و با توجه به این که در هر شعبه ۲۵ نفر بعنوان عوامل اجرائی و نظارتی حضور دارند شعب به اندازه کافی شلوغ هستند، پس قرار شد با کاندیداها مذاکره شود، عوامل نظارتی و اجرائی را مورد اعتماد خود قرار دهند تا بیش از این سبب شلوغی شعب نشوند.
وی تاکید کرد: کار رعایت پروتکل ها در انتخابات کشور بر عهده هلال احمر گذاشته شده تا تحت عنوان طرح حامیان بهداشت مسئله فاصله گذاری اجتماعی و رعایت پروتکل ها توسط هلال احمر اجرائی شود. بدین سان در هر شعبه باید یک نماینده هلال احمر حضور داشته باشد تا رعایت پروتکلهای بهداشتی محقق شود.
استاندار تهران در بخش دیگری از صحبت های خود از افتتاح دو بیمارستان در استان تهران در آینده نزدیک آگاهی داد و اضافه کرد: بیمارستان فیروزآبادی ری با ۳۰۰ تخت آماده بهره برداری است که روز پنجشنبه بصورت ویدئوکنفرانسی توسط رییس جمهور افتتاح می گردد.
وی ادامه داد: تجهیز بیمارستان با آگهی آزمون مشخص و استخدام ها صورت گرفته است. همین طور بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی ملارد نیز احیانا در تیرماه سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.

1400/03/24
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , پزشك , پزشكی