آخرین رنگبندی كرونائی شهرها

آخرین رنگبندی كرونائی شهرها با بیان آخرین رنگبندی کرونائی شهرها و استانها، 22 شهرستان در وضعیت قرمز، 175 شهرستان نارنجی، 251 شهرستان در وضعیت زرد قرار دارد و هیچ شهری در وضعیت آبی قرار نگرفته است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا و بنابراعلام کانال خبری وزارت بهداشت، با گسترش وضعیت قرمز کرونا در نوار جنوبی کشور؛ شهرستان های تنگستان، دشتستان، دشتی، عسلویه و کنگان (استان بوشهر)، اندیمشک (خوزستان)، ایرانشهر، چابهار، زاهدان و نیک شهر (سیستان و بلوچستان)، رودبار جنوب، کهنوج و منوجان (کرمان)، بستک، بندرلنگه، بندرعباس، پارسیان، جاسک، رودان، سیریک، قشم و میناب (هرمزگان) از شنبه ۲۹ خرداد در وضعیت قرمز قرار می گیرند.
برمبنای آخرین رنگ بندی، هفته آتی در اپلیکیشن ماسک تعداد ۲۲ شهرستان قرمز، ۱۷۵ شهرستان نارنجی، ۲۵۱ شهرستان زرد قرار خواهد داشت و هیچ شهری هم در وضعیت آبی قرار نگرفته است.

1400/03/27
تگهای خبر: بهداشت , وزارت بهداشت