سفارش های تغذیه ای وزارت بهداشت در هوای آلوده، نوشابه نخورید

سفارش های تغذیه ای وزارت بهداشت در هوای آلوده، نوشابه نخورید بیمارستان دی: مدیر كل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: در شرایط آلودگی هوا، همه گروه های سنی صدمه پذیر هستند و رعایت سفارش های تغذیه ای در این شرایط به سلامت مردم و كاهش عوارض آلودگی هوا كمك می نماید.


به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دكتر زهرا عبداللهی با اشاره به اینكه بعضی از گروه ها مانند كودكان، افراد مسن، مادران آبستن و بیماران قلبی و ریوی در شرایط آلودگی هوا، بیشتر در معرض خطر قرار دارند، اضافه كرد: در شرایط آلودگی هوا مردم و بخصوص گروه های حساس باید شیر و لبنات كم چرب را مصرف كنند و مصرف روزانه دو لیوان شیر كم چرب به كاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا كمك می كند؛ زیرا كلسیم موجود در شیر مانع از جذب آلاینده هایی مانند فلزات سنگین می گردد.

وی از میوه های دارای تركیبات آنتی اكسیدان بعنوان مواد غذایی مفید در زمان آلودگی هوا یاد كرد و اظهار داشت: مصرف میوه های دارای تركیبات آنتی اكسیدان از سلول های بدن در مقابل صدمه دیدن در شرایط آلودگی هوا محافظت می كند.

عبداللهی از سیب بعنوان یكی از میوه های سرشار از آنتی اكسیدان یاد كرد و اظهار داشت: میوه های دارای ویتامین A، E و C خاصیت آنتی اكسیدان دارند. مركبات و میوه های با رنگ نارنجی، زرد و قرمز، موز، خرمالو، انواع فلفل های سبز و نارنجی، هویج، چای سبز و سیاه، روغن های سویا، آفتابگردان، كلزا و زیتون نقش آنتی اكسیدانی دارند و در شرایط آلودگی هوا از بدن مراقبت می كنند.

مدیر كل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت مصرف دو وعده ماهی در هفته را در شرایط آلودگی هوا بسیار مهم دانست و تصریح كرد: ماهی به علت وجود ویتامین E و امگا ۳ به كاهش عوارض آلودگی هوا كمك می نماید.

وی بر مصرف زیاد آب و مایعات در زمان آلودگی هوا تصریح كرد و اظهار داشت: مصرف آب و مایعات در شرایط آلودگی سبب شستشوی دستگاه گوارش و رفع عطش و خشكی دهان ناشی از این شرایط هوایی می گردد و از جانب دیگر، با مصرف آب، بخشی از آلودگی هوا كه وارد بدن شده، از طریق ادرار دفع می گردد.

عبداللهی تصریح كرد: در شرایط آلودگی هوا، مصرف نوشابه های گازدار به علت تولید اختلال در جذب عناصر مفید در بدن، می تواند آثار سوء آلودگی هوا را دو برابر افزایش دهد.

بنابر اعلام وب دا، مدیر كل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت به مردم سفارش كرد كه در شرایط آلودگی هوا، هر روز حداقل ۴۰۰ گرم میوه و سبزیجات مصرف كنند كه این ۴۰۰ گرم معادل ۳ واحد میوه و ۲ واحد سبزی است.

وی افزود: هر واحد میوه به اندازه یك عدد میوه با اندازه متوسط و هر واحد سبزی به اندازه یك خیارسبز، هویج یا گوجه فرنگی است اما مصرف روزانه یك عدد "سیر" هم بسیار مفید است.



1396/10/09
00:42:25
5.0 / 5
129
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴
بیمارستان دی
deyhospital.ir - تمامی حقوق سایت بیمارستان دی محفوظ و متعلق به مالک دامنه است

بیمارستان دی

بهداشت و درمان